Foto nunta Ambasador Bucuresti

Nunta in Iulie | Elena si Andrei

Restaurant nunta: Ambasador Otopeni

Flori si aranjamente florale nunta: Floraria Lois Ploiesti

Buchetare nunta: Floraria Lois Ploiesti

Fotograf nunta Bucuresti: Daniel Gritu

Pe Elena si Andrei i-am cunoscut la nunta viitorilor nasi de cununie Irina si Liviu (GALERIE FOTO NUNTA AICI).

Am remarcat-o inca de atunci pentru  atitudinea ei pozitiva, plina de viata, mereu cu zambetul pe buze.

Bine, cand te afli la alt eveniment ca invitat esti mult mai relaxat decat la evenimentul organizat de tine si acest lucru s-a simtit pe alocuri in starea generala de bine.

Fotografia de nunta reprezinta 80% psihologie si 20% restul (tehnica, tehnologie, etc.). Intr-adevar, de cand m-am apucat serios de aceasta indeletnicire, am cautat sa-mi perfectionez abilitatile de a discuta cu mirii, de a-i relaxa si de a-i face sa aiba acea atitudine relaxata in fata camerei foto, ca si cand ar fi invitati si nu organizatori.

La aceasta stare de bine contribuie si faptul ca inainte de nunta fac cu viitorii miri o sedinta foto save the date, care are rolul de a ne cunoaste, de a relationa si imprietenii si de a obtine impreuna cateva fotografii de cuplu relaxate si de neuitat, fiindca vor fi acompaniate de voie buna. Cu ajutorul acestora eu ca fotograf imi voi cunoaste viitorii subiecti din ziua nuntii, le voi arata imaginile cu ASA DA si ASA NU, iar ei vor putea folosi fotografiile pe invitatiile de nunta sau pur si simplu ca anunt ca sa vor casatorii.

A urmat apoi o alta intalnire cu cei doi, de dta aceasta oficiala la cununia civila sector 3 care a avut loc in alta zi decat cea a nuntii (musai in zi lucratore ca sa fim si noi disponibili). Emotiile au fost mari, dar au trecut cu bine peste cu ajutorul oamenilor frumosi care le-au fost alaturi. Puteti vedea o Galerie foto cununie civila sector 3 Bucuresti aici !

Pregatirile de nunta sunt foarte importante in economia evenimentului fiindca in ziua nuntii ele ocupa aproape jumatate de zi. Este foarte importanta locatia unde vor avea loc, sa fie spatiu, lumina naturala iar design-ul interior sa se incadreze cat mai bine in ideea de GET READY.

Daca nu tineti neaparat la traditii, iar la casa parinteasca nu exista spatiu adecvat, eu recomand din suflet mirilor sa inchirieze o camera cat mai frumoasa la hotel pentru aceasta parte a nuntii. Aici poate avea loc tot ce inseamna pregatiri (hair, make up, imbracat, etc).

Aveti mai jos o galerie foto completa de nunta fiindca mai mult decat cuvintele vorbesc imaginile.

Doriti sa faceti o rezervare pentru fotografie de nunta ?

Completati formularul de contact disponibil AICI !