Fotograf nunta Ploiesti

Nunta in septembrie

Restaurant nunta Plaisir Blue Room

Tineri frumosi, buna dispozitie, distractie la maxim si muulta nebunie, cam acestea au fost ingredientele care au facut ca nunta superbului cuplu Irina si Liviu sa fie una de vis.

Inca de la cununia civila(link AICI) i-am citit ca se iubesc maxim si pentru mine ca fotograf nunta ploiesti asta este tot ce-mi trebuie ca sa realizez fotografii superbe.

Mi-a tresarit totusi inima cand vineri inainte de nunta, Irina ma suna sa ma roage daca pot face si eu la sedinta foto din ziua nuntii poza aia cu dinozaurul care alearga mirii.

“-Parca nu parea una din fetele alea care vor poze cu mireasa in palma”, mi-am spus in gand ! 🙂

Mi-am calcat pe principii si am spus ca nu promit nimic de genul acesta, ca nici nu-mi plac pozele de acest gen, dar ca voi incerca, daca…se vor alinia astrele.

Bai, si nu stiu cum sa spun, dar gasca de prieteni care a venit cu noi la shooting s-a manifestat perfect, ca si cand ditamai monstrul ii alerga pe bune pe soseaua unde am hotarat sa facem o incercare pentru a realiza acest kitsch. Si chiar a iesit ceva care mi-a placut si mie la final.

In rest, o locatie perfecta pentru petrecere: Restaurant Plaisir(blue room), voie buna, multa tinerete si distractie, un vibe care imi doresc sa-l vad la fiecare nunta.

Si cand te gandesti ca nici nu voiam sa iau nunta asta ! 🙂

Aceasta galerie foto nunta cu cei doi nu se termina in aceasta postare, fiindca Irina si Liviu si-au dorit sa facem si o sedinta foto dupa nunta la munte, pe Transfagarasan ( galerie foto AICI ).

T-REX scene making of