Cununie civila pe mare

Casatorie pe mare cu Cristina si Alex, pe velier, in apele internationale

Cununie civila pe mare | Velier Santa Monica | Skipper Ovidiu Drugan | Fotograf Daniel Gritu | Port Limanu Constanta

Astăzi de Sf.Marie, am venit la Primărie sa declar căsătorie.
Si-n mandatul ce va sa fie, tot Ovidiu primar, se stie !
 

Stiu, romanul s-a nascut poet, medic, fotbalist, politician, etc, dar rima asta mi-a venit asa…”pe chelie” si mi s-a parut foarte faina pentru acest moment.

După trei ani, iata-ma din nou alături de doi tineri superbi(ca fotograf de nunta pentru cei care nu ma cunosc) și de Ovidiu Drugan în calitate de căpitan(skipper) și Primar al Marii Negre,

la o căsătorie în deplină izolare.

Unde anume ? Chiar pe mare.
FA ACUM O REZERVARE !


PS: Evenimentul s-a intamplat chiar in ziua de Sf.Maria si de Ziua Marinei, asa ca in premiera la o postare pe blog fac si o urare:

La multi ani sarbatoritilor, la multi ani tuturor marinarilor !

Sa te casatoresti civil pe mare poate ca era un vis greu de realizat pana acum cativa ani.

Intre timp totul a devenit mult mai simplu si mai accesibil. Pune acum mana pe telefon, intreaba de Ovidiu Drugan si convinge-te singur !

SetSail – Contact

Cristina si Alex s-au cunoscut pe litoral si tot acolo au vrut sa sa-si oficializeze relatia.

Au tot cautat o varianta faina de a organiza acest eveniment pe plaja, dar au ales pana la urma sa o faca pe un velier, convinsi fiind ca va iesi ceva de neuitat chiar de postarea mea de pe blog cu Andreia si Ciprian:

https://danielgritu.ro/fotografie-cununie-civila/casatorie-pe-mare/

Am spus la finalul acelui articol ca voi repeta acea experienta superba pe barca ori de cate ori voi avea ocazia.

Iata ca Alex a avut incredere in experienta si viziunea mea in ceea ce priveste fotografiere a unei casatorii pe mare, iar eu nu am facut altceva decat sa descriu prin imagini atmosfera superba care a fost acolo, exact asa cum am simtit.

Adevarul este ca imi place maxim pe barca si chiar daca conditiile de fotografiere sunt destul de grele datorita tangajului, pericolului de a cadea in apa, etc., eu unul ma simt ca un “peste in apa” si ceea ce este foarte important, acum m-am convins, am stomacul tare, nu am rau de mare. 🙂

De notat faptul ca la cununia Cristinei cu Alex, marea a fost una destul de “grea”, dupa cum s-a exprimat Ovidiu Drugan, asa ca petrecerea de dupa oficiere am facut-o in golful portuar din Mangalia, in ape linistite tocmai ca sa ne revenim unii dintre noi. 🙂

Nefiind content-writer de meserie, imi ia o zi intreaga sa compun atat de mult text la o postare in care am deja destule imagini care vorbesc de la sine despre eveniment, insa domnul Google imi cere text relevant ca sa ma arate la cat mai multi dintre voi cei care cautati ceea ce eu ofer, adica fotograf de eveniment, fotograf nunta, fotograf botez, fotografie de cuplu, etc..

Asa ca m-am conformat si imi scriu textele singur.

Nu dati cu pietre daca o mai iau pe aratura, dar prefer sa o fac eu singur, asa, cu limbajul meu de lemn, fiindca mai bine ca mine nu stie nimeni ce s-a intamplat acolo.

Nu este obligatoriu sa cititi tot, asa ca puteti trece direct la galeria foto de mai jos pe care am realizat-o ca de obicei cu sufletul.

Revenind la descrierea evenimentului, Cristina si Alex au tinut sa-i aiba alaturi ca martori la casatoria lor pe mare cativa prieteni foarte apropiati formand astfel o gasca super faina, numai buna de fotografiat.

Parintii si neamurile au ramas pe uscat, nu inainte de a face si ei o tura cu barca in apropierea tarmului, tocmai pentru ca eu sa le imortalizez acest moment, poate unic in viata lor, pentru totdeauna.

Fiindca anul acesta(n.r.2020) sta sub semnul pandemiei de Coronavirus, al izolarii si distantarii, cununia civila pe velier se dovedeste a fi o alternativa viabila pentru cei care doresc sa fie safe si sa vada si marea.

Gasca de pe velier a tinut sa ironizeze putin acest virus, asa ca au umplut toata barca de Corona (la 330ml). 🙂

Euforia a trecut repede cand am iesit in larg si exact ca intr-un montagne russe, valurile marii ne ridicau si imediat ne coborau, ne inclinau, ne izbeau, ne mangaiau. 🙂

Ce sa va mai spun…spectacol !

Si a venit si momentul apusului de soare pe mare…poezie !

Pe litoralul romanesc doar de pe barca in larg poti vedea cum apune soarele in mare.

Superba escapada pe mare nu se putea termina fara o baie in apa calda, colorata feeric de lumina apusului.

La final, Cristina si Alex au primit de la nasii lor doua simboluri ale iubirii care le va aminti pentru multi ani de acum inainte de acest prim moment important din viata lor de cuplu, cel in care s-au casatorit, si nu oriunde, chiar acolo unde romantismul este la el acasa, adica PE MARE.

Vizionare placuta !

cununie civila pe mare cununie civila pe mare cununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe marecununie civila pe mare

REZERVA DATA ACUM

S-AR PUTEA SA VA MAI PLACA SI: