fbpx

Fotograf profesionist, la dispozitia voastra!

Daca stilul abordat in fotografiile mele v-a convins si doriti sa-mi incredintati fotografierea oricarui eveniment important din viata voastra(nunta, botez, majorat, petreceri corporate sau private, spectacole, prezentari) sau unor sedinte foto speciale(de familie, de cuplu, fashion sau book profesional), nu ezitati sa ma contactati !  Vom stabili o prima intalnire informala pentru a ne cunoaste, ocazie de care puteti profita pentru a rasfoi cateva albume foto, iar eu pot afla mai multe despre evenimentul si asteptarile voastre in ceea ce ma priveste.

Sunati acum la  +4 0742 465 213

sau completati formularul de contact de mai jos!

Ma puteti contacta si pentru orice alte intrebari legate de prestatia mea ca si fotograf profesionist ale caror raspunsuri se regasesc pe pagina “Intrebari frecvente” de aici!

Veti gasi intotdeauna la “celalalt capat al firului” o persoana deschisa, dornica sa va ajute, o persoana care priveste fiecare eveniment ca pe unul special (cum de altfel si este) ce merita toata seriozitatea de care poate da dovada un bun fotograf profesionist si implicarea totala ce il caracterizeaza!

Cu pasiune,

Daniel Gritu

Daniel Gritu Photography
Ploiesti, Romania

contact@danielgritu.ro

+4 0742 465 213

Call Now Button