fbpx

Fotograf profesionist Daniel Gritu

Haideti sa ma destainui putin !

“A fi cel mai bun inseamna sa nu te opresti niciodata din a incerca” – Benjamin Franklin

 

Fotograf nunta - Daniel Gritu - Fotograf profesionist

Numele meu este Daniel Gritu, m-am nascut in Ploiesti unde locuiesc si in prezent impreuna cu cele patru fete frumoase ale mele dintre care una imi este sotie.

Citatul de mai sus imi descrie perfect in cateva cuvinte starea de spirit pe care o am ori de cate ori doresc sa realizez ceva in viata, chiar daca uneori nu reusesc pe deplin.

Sunt un perfectionist si nu ma las pana nu obtin maxim din ce mi-am propus, indiferent de piedicile pe care le intampin.

Sunt un tip pozitiv, optimist si entuziast si inca ma straduiesc din rasputeri sa invat sa spun si NU atunci cand trebuie.

Exceptand fotografia care este pe primul loc in preferintele mele, imi place in mod special sa calatoresc, sa cunosc oameni si locatii noi, sa descopar frumusetea obiceiurilor si a peisajelor.

Ador sa privesc cerul, sa admir natura, rasaritul, apusul, cerul instelat, soarele, luna, elemente care se regasesc intotdeauna in fotografiile mele.

Fotografiez in general cam orice imi capteaza atentia, indiferent de camera foto pe care o am asupra mea. Am inceput cu fotografia de peisaj inca de pe vremea filmului foto. Am abordat pana in prezent aproape toate tipurile de fotografie.

Sunt un autodidact si imi place sa invat tot timpul, astfel ca de ceva timp am inceput sa ma implic mai mult si in fotografia de studio, fashion, concept, corporate si de produs.

In ultimii 15 ani m-am specializat in a fotografia oameni fiindca ei ne pot transmite mult mai multe stari decat alte tipuri de fotografie.

Fotografiez atat in studioul foto personal cat si in natura, fiindca imi place fotografia in intregul ei si nu numai pe bucatele.

Astfel, in portofoliul meu ca fotograf profesionist de pe acest site veti gasi imagini realizate de mine ca: fotograf nunta, fotograf cununie civila, fotograf botez, fotograf de familie, fotograf nou nascut, fotograf maternitate, fotograf copii, fotograf portret, fotograf corporate, fotograf eveniment si in ultimii patru ani si ca fotograf pe mare, fiindca am uitat sa va spun, iubesc la maxim marea si ador sa fotografiez cupluri pe yacht(velier) si in casatorii pe mare.

Imi plac fotografiile naturale fara prea multe elemente fortate. Imi place sa scot in evidenta momentele fericite ale vietii dar si emotia care sta la baza acestora.

Ma consider mai degraba un fotoreporter de eveniment pentru ca in imaginile pe care le surprind (cele mai multe fiind instantanee) incerc sa redau cat mai mult din atmosfera, unicitatea, emotia si bucuria zilei, incerc sa transpun in imagine ceea ce un bun narator ar spune in cuvinte.

In fotografia mea incerc sa ferec pentru eternitate momente unice din viata, ipostaze care in mod normal dureaza o clipa, dar care pot fi imortalizate intr-o fotografie.

Eu nu creez o poveste ci doar redau povestea voastra in fotoreportajul meu incercand sa o surprind in cea mai buna lumina, din cel mai bun unghi.

Toate acestea decurg natural, fara a fi un factor in plus de stres ci dimpotriva incercand sa va fiu un complice discret, dar activ, caruia nu-i scapa nici un amanunt, nici un zambet, nici o lacrima de bucurie!

Daca randurile scrise de catre un om pentru care fotografia este cea mai mare pasiune nu v-au convins, sunt sigur ca imaginile o vor face asa ca va invit sa vizualizati GALERIA sau postarile de pe BLOG si sa gustati putin din fericirea si emotia celor care s-au lasat pe mana mea !

 

Alegeti acum servicii foto de calitate, alegeti un fotograf profesionist, alegeti un fotograf cu experienta !

Call Now Button