Foto evenimente corporate

Fotografie comerciala si de eveniment pentru companii

Ca fotograf profesionist am experienta necesara sa documentez obiectiv orice tip de eveniment atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. In decursul ultimilor 12 ani de activitate, am fost solicitat ca fotograf de mai multe firme sau organizatii umanitare de renume, cum ar fi: Wetterbest, Elis Pavaje, Tal Aviation, Le Chateau, Concordia Proiecte Sociale Romania pentru a surprinde in stil fotojurnalistic diverse actiuni sau evenimente pe care acestea le-au intreprins.

Eu si acum fac fotografie cu sufletul, exact ca la inceputuri, si daca pot sa ajut oameni nevoiasi cu acest talent al meu, am sa o fac fara discutie. De aceea m-am implicat si in activitatea de voluntariat in diverse proiecte umanitare. Primul de acest gen a fost cel organizat de multipla campioana la scrima Ana-Maria Branza in campania “Alearga de ziua ta” link AICI.

Consider ca fotografia comerciala este inca in la inceput in Romania, iar eu mi-am propus sa ma implic mai mult pe acest segment de piata in urmatorii ani si sa conving cat mai multe companii ca o fotografie buna(si aici ma refer dpdv tehnic, artistic, conceptual) poate sa vanda mult mai bine un produs sau serviciu decat una facuta superficial.

In continuare va prezint cateva galerii cu imagini facute de mine in diverse ocazii si care cumuleaza mai multe tipuri si tehnici de fotografiere pe care un profesionist in domeniu trebuie sa le cunoasca si sa le aplice corespunzator: fotografie de eveniment, fotografie de produs, fotografie sportiva, fotografie industriala, fotografie de arhitectura, fotografie panoramica, fotografiere in lumina scazuta, fotografie nocturna si lista ar putea continua.

Vizionare placuta !

TAL Aviation | Annual Conference 2011 | JW Marriott Bucharest Romania

Elis Pavaje – deschidere showroom Stoenesti

 

Concert caritabil 2017 | Concordia Proiecte Sociale Romania | Teatrul Odeon

 

 

Le Château – castelul din inima Bucureştiului | Fotografiere locatie in cadrul mai multor evenimente

 

Wetterbest – Petrecere de firma cu ocazia sarbatorilor de Craciun 2017 | Sky Ballroom Paulesti

 

Bucharest HALF MARATHON 2017 | Actiune umanitara Concordia Proiecte Sociale Romania