Fotografii cununie civila | Ana-Maria si Cristian

Fotograf cununie civila sector 4 Bucuresti

Nu am eu noroc de mosteniri sau alte chestii materiale, dar in a cunoaste oameni faini si frumosi, atat fizic cat si la suflet, vad ca dau pe afara.

Ana-Maria mi-a scris cu 7 luni inainte de eveniment ca si-ar dori un fotograf cununie civila sector 4 Bucuresti. Nu am vorbit prea multe, fiindca nici ei nu stiau inca destule sa-mi spuna despre eveniment. Este greu sa organizezi un eveniment din afara tarii.

Atat stia ca isi doreste sa aiba un fotograf bun chiar si pentru o simpla cununie civila.

Este exact genul de client pe care mi-l doresc. Atat timp cat se stie ce se vrea, este deajuns sa se arunce o privire peste portofoliul online al fotografului si primul pas in alegerea acestuia este facut. Bineinteles ca si pretul conteaza, ca peste tot, dar daca vorbim de diferente de cateva sute de lei in plus fata de alti “…fara numar” fotografi(sau asa zisi…) existenti pe piata, ar trebui sa va ganditi un pic mai bine DE CE este aceasta diferenta.

Este vorba de experienta, de a stii sa lucrezi cu oamenii, de a stii ce, cum, cand si de ce trebuie facut, de a stii cum sa utilizezi tehnica din dotare, de a-ti dori mai mult pentru tine si pentru clientul tau, de a lua deciziile cele mai bune in multitudinea de situatii neprevzute care se pot ivi in fotografia de eveniment, totul pentru a obtine imagini excelente, indiferent de conditiile de la fata locului, indiferent de tipologia subiectilor.

Ana-Maria si Cristian au stiut aceste lucruri, sau au fost povatuiti sau pur si simplu au avut fler.

Important este ca imaginile rezultate in urma colaborarii noastre au fost pe masura asteptarilor lor.

FOTOGRAFII DE LA ALTE CUNUNII CIVILE

 

Locatie eveniment: Oficiul Stării Civile Sector 4 Bucuresti

Fotografii cununie civila Bucuresti realizate de Daniel Gritu Photography | © All rights reserved