Petrecere de botez in aer liber la Gradina cu Licurici

Foto botez Bucuresti

Botez in aer liber | Gradina cu Licurici Bucuresti

Petrecere de botez in aer liber Bucuresti: Gradina cu Licurici

Candy Bar si catering Bucuresti: Bucate pe roate

Animatori copii Bucuresti: SHOSHON

Fotograf botez: Daniel Gritu Photography

In penultima zi de septembrie, soarele a fost invitatul principal la petrecerea de botez a micutei crestine, incalzind atmosfera din Gradina cu Licurici exact ca intr-o veritabila zi de vara.

Acesta a fost prezent chiar si in superba biserica Sf.Anton (Curtea Veche) din Bucuresti unde a avut loc ceremonia religioasa de botez, prin cateva raze trimise discret prin ferestre, desavarsind astfel atmosfera epica a acestui moment important din viata puiului de om.

Revenind la petrecerea de botez, aceasta a fost gandita sa fie ceva chill, in aer liber, fara obiceiuri, fara muzica tare si dans.

Foarte fain in Gradina cu Licurici !

As vrea sa am cat mai multe evenimente doar aici. 🙂

Glumesc, la cum imi place mie varietatea sigur mi-as dori la un moment dat sa mai schimb locatia. Dar as vrea sa mai revin in viitorul apropiat fiindca locul acesta are acel ceva care te face sa-ti reamintesti cu placere de el. De el si de oamenii de aici care au fost de nota zece.

Bufetul a fost asigurat de un…suedez. 🙂 Foarte bun, bun, bun tot ce ne-a dat de mancare !

Copii nu au avut timp sa se plictiseasca. Tiroliana si experimentele cu gheata carbonica au fost vedetele acestei zile minunate.

Nici nu stiu cand s-a facut seara si un tort gustos ne-a anuntat ca aceasta petrecere reusita a luat sfarsit, din pacate.

Acum nu am mai ramas decat cu amintirea si daca peste ani memoria ne va crea feste, vom avea la indemana imaginile create de mine cu mult drag.

botez in aer liber botez in aer liber

REZERVA DATA ACUM

S-AR PUTEA SA VA MAI PLACA SI: