Petrecere de botez in aer liber la Gradina cu Licurici

Foto botez Bucuresti

Catinca | Botez in aer liber | Gradina cu Licurici Bucuresti

Ceremonie religioasa botez Bucuresti: Biserica Sf.Anton(Curtea Veche) Bucuresti

Petrecere de botez in aer liber Bucuresti: Gradina cu Licurici

Candy Bar si catering Bucuresti: Bucate pe roate

Animatori copii Bucuresti: SHOSHON

Fotograf botez: Daniel Gritu Photography

In penultima zi de septembrie 2019, soarele a fost invitatul principal la petrecerea de botez a micutei Catinca, incalzind atmosfera din Gradina cu Licurici exact ca intr-o veritabila zi de vara.

Acesta a fost prezent chiar si in superba biserica Sf.Anton (Curtea Veche) din Bucuresti unde a avut loc ceremonia religioasa de botez, prin cateva raze trimise discret prin ferestre, desavarsind astfel atmosfera epica a acestui moment important din viata puiului de om.

Nu pot uita expresia intrigata de pe fata nashului mic din momentul afundarii in cristelnita. Pe imagine nu am putut sa surprind si cuvintele pe care le-a adresat preotilor dupa ce a scos-o pe Catinca din apa sfintita: “Railor, railor…!: :))))

Ba din contra, eu pot spune ca am intalnit unul dintre cei mai grijuli si blanzi preoti si drept dovada stau si imaginile cu Catinca zambind extraordinar la acesta.

Revenind la petrecerea de botez, aceasta a fost gandita sa fie ceva chill, in aer liber, fara obiceiuri, fara muzica tare si dans.

A fost oarecum riscant la sfarsit de septembrie sa organizezi asa ceva in aer liber, dar se pare ca astrele sau aliniat special pentru Catinca si vara a revenit in forta la botezul ei.

Foarte fain in Gradina cu Licurici !

Super-mega-wow, de fapt !

As vrea sa am cat mai multe evenimente doar aici. 🙂

Glumesc, la cum imi place mie varietatea sigur mi-as dori la un moment dat sa mai schimb locatia. Dar as vrea sa mai revin in viitorul apropiat fiindca locul acesta are acel ceva care te face sa-ti reamintesti cu placere de el. De el si de oamenii de aici care au fost de nota zece.

Bufetul a fost asigurat de un…suedez. 🙂 Foarte bun, bun, bun tot ce ne-a dat de mancare !

Copii nu au avut timp sa se plictiseasca. Tiroliana si experimentele cu gheata carbonica au fost vedetele acestei zile minunate.

Nici nu stiu cand s-a facut seara si un tort gustos ne-a anuntat ca aceasta petrecere reusita a luat sfarsit, din pacate.

Acum nu am mai ramas decat cu amintirea si daca peste ani memoria ne va crea feste, vom avea la indemana imaginile create de mine cu mult drag.

O viata lunga si minunata iti doresc sa ai frumoasa Catinca !

botez in aer liber botez in aer liber botez in aer liber botez in aer liber

REZERVA DATA ACUM

S-AR PUTEA SA VA MAI PLACA SI: