Foto Botez Bucuresti Sf.Mina

Ceremonie religioasa botez Bucuresti: Biserica Militara Sfantul Mare Mucenic Mina 

Aranjament cristelnita: Adina Ivanescu Events

Trusou botez: Andreea Tex

Fotograf botez: Daniel Gritu Photography

La ora la care fac aceasta postare, micuta Ariana Maria face exact 6 lunisoare de cand a venit pe lume si a bucurat sufletele superbilor ei parinti.

Ador sa fotografiez copilasi la varsta aceasta fiindca sunt atat de apetisanti ca iti vine sa-i mananci. 🙂

La sedinta foto de acasa pe care am facut-o cu doua ore inainte de ceremonia religioasa de botez a trebuit sa impart impreuna cu colegul videograf un spatiu destul de micut.

Dar nici nu am avut nevoie de mai mult, fiindca sunt un fotograf cu experienta si ma descurc in orice situatie.

Stilul meu in fotografia de botez se bazeaza pe sentimentele voastre sincere, pe afectiune, pe caldura sufleteasca cu care umpleti spatiile din jurul vostru, indiferent de marimea acestora.

Daca gasesc la fata locului si lumina naturala si o amenajare cu gust si cat mai “clean” a camerei pe care o vom transforma pentru cateva ore in studio foto, atunci totul este perfect pentru mine ca fotograf de botez.

In mod sigur peste cativa ani, dintr-o vila somptuoasa pe malul unui lac in care le doresc din suflet parintilor sa ajunga sa locuiasca, Ariana va aprecia aceste fotografii cu camera in care s-a nascut, momentul T0 al vietii sale, locul copilariei ei, micut dar plin de dragoste.

Taticul Arianei nu este strain de arta fotografica si dupa ce ne-am cunoscut la un workshop de fotografie fine-art sustinut de Claudiu Guraliuc, a considerat ca stilul meu de fotografie este cel potrivit pentru a documenta un viitor eveniment fericit din viata lor, asa ca mi-a facut propunerea sa le fac fotografii la botez.

Sa fii fotograf la un coleg de breasla este o onoare dar si o provocare pe care eu o accept de fiecare data.

Sunt fotograf profesionist, stiu exact ce vreau si ce am de facut, iar daca m-au ales pe mine inseamna ca au incredere 100% ca vor merge la sigur si vor avea fotografii superbe la botez.

Dupa sedinta foto de acasa, am mers la Biserica Militara Sfantul Mare Mucenic Mina pentru ceremonia religioasa in care micuta urma sa primeasca numele de Ariana Maria si in fata lui Dumnezeu.

O biserica foarte frumoasa in care

La fiecare botez pe care il fotografiez caut sa surprind momente si trairi unice acestui eveniment, de care sa nu va mai saturati privindu-le.

foto-botez-bucuresti-sf-mina

Fericire, implinire

Suspans, comunicare, incredere

Emotie

Protectie, alinare, iubire de mama

Creativitate, inedit, inspiratie

foto-botez-bucuresti-sf-mina

Creativitate, fun, inedit, inspiratie

Indiferent daca voi face fotografii la botez in pandemie sau in vremuri normale, voi urmari intotdeauna sa surprind frumosul, momentele fericite, emotiile reale, ineditul, pentru ca am ales sa spun povesti pozitive prin imaginile mele, de care sa ne amintim cu drag pentru multi ani de acum inainte.

Daca v-am trezit interesul cu descrierea mea, va invit sa vizionati mai jos intreaga GALERIE FOTO a acestui eveniment.

La final ii doresc Arianei sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa, iar tinerilor parinti sa aiba parte numai de momente fericite in viata cum este acesta, si sa mai faca si un “surior” sau “fratioara” Arianei fiindca au gene bune. 🙂

Sa ne revedem sanatosi !

Foto Botez Bucuresti Sf.Mina | 14 Martie 2021 | Fotograf botez Daniel Gritu

REZERVA DATA ACUM

foto-botez-bucuresti-sf-mina foto-botez-bucuresti-sf-mina foto-botez-bucuresti-sf-mina foto-botez-bucuresti-sf-mina foto-botez-bucuresti-sf-mina foto-botez-bucuresti-sf-mina foto-botez-bucuresti-sf-mina foto-botez-bucuresti-sf-mina foto-botez-bucuresti-sf-mina foto-botez-bucuresti-sf-mina foto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-minafoto-botez-bucuresti-sf-mina

REZERVA DATA ACUM

S-AR PUTEA SA VA MAI PLACA SI: