Sedinta foto de cuplu la Ferma Dacilor

cu Alexandra si Sorin

De cand am vazut intr-o reclama pe net locatia, mi-am dorit maxim sa fac o sedinta foto de cuplu la Ferma Dacilor (Gura Vadului Tohani). Este o locatie de vis pentru fotografi in special si pentru iubitorii de natura, natural si naturist in general. Nu am avut timp sa ne ospatam, dar din ce am vazut, bucatele sunt aproape la fel ca pe vremea Dacilor.

Dupa cum multi stiu, eu am hotarat de cativa ani sa fac viitorilor mei miri in mod gratuit o sedinta foto inainte de nunta.

Sunt un fotograf care pune accentul in imaginile care le realizeaza in primul rand pe atitudine si consider ca acest efort suplimentar din partea mea merita facut.

In acest fel ne vom acomoda unii cu ceilalti, ne vom imprieteni si vom reusi sa facem si primele fotografii pe care sa le vom analizam un pic inainte de evenimentul cel mare astfel incat sa putem preveni o anumita atitudine necorespunzatoare.

In general, in ziua nuntii nu avem timp sa facem nici macar o ora de sedinta foto in mire si mireasa, dar barem training. 

Bineinteles ca aceste imagini realizate de mine nu sunt doar de antrenament si in mod sigur cateva din ele vor poposi in albumul nuntii, dupa cum se poate vedea atat in galeria de mai jos, cat si in toate galeriile mele cu imagini de la acest tip de sedinte foto. LINK AICI   

Am ales sa facem sedinta foto intr-o zi de joi, dupa ce prima tentativa de marti esuase din cauza vremii foarte urate. Nici ziua de joi nu a inceput promitator, dimineata si amiaza fiind scaldate in cateva reprize de ploaie torentiala cu fulgere si tot tacamul.

Alexandra, viitoarea miresica tuna si fulgera si ea:

“- Cred ca vremea asta are ceva cu mine !”

“- Nu ploua. Dupa ora 16.00 va fi super !” , am spus eu.

Si asa a fost !

Cel mai frumos cer, cel mai curat aer, apusul superb, cei doi viitori miri default de frumosi, intr-o locatie, dupa cum am mai spus, de vis.

Enjoy !

Locatie sedinta foto de cuplu: Ferma Dacilor

sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor sedinta foto de cuplu la ferma dacilor