Andra si Cristian

Sedinta foto de cuplu la mare

(Dobrogea – Babadag – Cetatea Enisala – Plaja Vadu )

 

In mod sigur cei care lucreaza intr-un spatiu inchis in aceste zile superbe de primavara intarziata, sunt tot mai des cu ochii pe geam admirand cerul albastru, natura plina de viata si culoare si viseaza la urmatoarea calatorie, chiar si de o zi sau un weekend alaturi de persoana iubita sau de familie.

Cu totii avem nevoie sa ne incarcam bateriile undeva in natura, sa simtim ca traim si ca suntem liberi.

Si fiindca aceste momente frumoase sunt din ce in ce mai putine in cursul unui an, merita sa va alegeti un itinerariu presarat cu multe obiective, iar tara noastra chiar nu duce lipsa de asa ceva.

Pe langa dorinta de evadare din nebunia job-urilor si a orasului, Andra si Cristian au avut si un alt motiv pentru a pleca hai-hui.

Ei urmeaza sa-si uneasca destinele in curand si au dorit sa anunte data oficial printr-o sedinta foto de cuplu la mare.

“Vrem si noi sa scriem data pe nisip, cum am mai vazut la altii !”

“Okkkkk(am spus eu), ideea este clasica, nu ma deranjeaza, dar nu ma puneti sa copiez cadre de la alti fotografi !” 🙂

Ador sa fiu cat mai original, sa nu ma repet in cadre, iar subiectii mei sa fie cat mai naturali si mai expresivi astfel incat imaginile mele sa spuna cat mai bine cine sunt ei ca si cuplu.

Asa ca am plecat spre mare intr-o zi superba cu 26 grade in aer si cer senin.

Cum am intrat in Dobrogea, vremea a inceput sa schimbe foaia si o ceata ca de Noiembrie a inceput sa ne invaluie. Era si cu 10 grade mai frig.

Planul era sa ajungem in Mamaia, dar experienta m-a indemnat sa fac repede o schimbare de traseu si de peisaj, asa ca i-am convins sa uitam de data aceasta de zonele “normale” de shooting si sa mergem undeva mai la nord, pe “coclauri” cum le spun eu si in mod sigur pe acolo vom avea si soare la un moment dat, iar daca nu, peisajul de acolo va merge oricum cu atmosfera de afara.

Fotografia cu oameni inseamna 80% psihlogie si abia restul de 20% tehnica, indemanare, talent, etc.

De acest lucru mi-am dat seama singur de cand am iesit din zona de confort si am inceput sa fac si altfel de fotografie de nunta decat cea de duzina.

Asa ca in loc sa ma descurajez eu si automat si subiectii mei, am crezut in ideea mea(poate ca este un defect, poate un atuu, dar eu cred in sansa mea pana la capat) si am luat-o spre Babadag cu prim obiectiv principal cetatea Enisala, urmand ca la intoarcere spre Constanta sa facem o sedinta foto pe plaja Vadu, iar la final sa surprindem apusul pe lacul Siutghiol.

Exact cum am gandit, asa s-a si intamplat. La cativa zeci de km la nord de Constanta incepuse deja sa se risipeasca ceata si lumina soarelui sa picteze superb dealurile acoperite de un verde crud ale podisului Dobrogei.

#luminamaiubeste  🙂

Drumul nu a fost continuu fiindca i-am tras pe dreapta de o gramada de ori cand vedeam cadre sau locatii frumoase.

Nu mai descriu in cuvinte atmosfera zonei, fiindca am imagini destule care sa spuna asta, dar numai atat mai zic: subiectii mei au ramas super incantati, mai ales ca nu mai fusesera niciodata in partea aceasta de tara.

La intoarcere spre plaja Vadu, ceata incepuse din nou sa-si faca aparitia, iar cand am ajuns acolo era deja cam intunecat si destul de frig(10 grade), in conditiile in care la Bucuresti erau cam 20 de grade.

Nici o problema, zic eu, avem exact o atmosfera de litoral scotian, propice fotografiei romantice.

Apusul din Mamaia l-am taiat de pe lista fiindca cerul a ramas acoperit probabil pana a doua zi, asa ca am terminat sedinta foto acolo.

Nu am uitat nici de poza cu “scrisul pe nisip al datei nuntii”, care pana la urma a fost doar una simbolica fiindca deja aveam trase pana la acea ora o gramada de imagini superbe cu cei doi.

Am plecat spre casa super incantati de experienta avuta in acea zi si abia asteptam sa ne revedem pe “coclauri” cu ocazia sedintei foto trash the dress.

Vizionare placuta !

Daca doriti sa vedeti si alte sedinte de cuplu, apasati acest buton

 

sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare sedinta foto de cuplu la mare