Sedinta foto de cuplu pe deal la vie

Save the date cu Irina si Bogdan

La cules de struguri in Podgoria Budureasca

“Hai manduta-n deal la vie

Sa-mi dai gura numa` mie…”

Imi doream demult sa fac o sedinta foto de cuplu pe deal la vie, toamna la cules de struguri, dar nu gasisem inca perechea de indragostiti care sa rezoneze cu aceasta idee.

Dupa cum multi stiu, ador proiectele foto complexe, care imi starnesc creativitatea.

Irina si Bogdan au spart gheata, s-au echipat cu doua pahare si un cosulet si au mers direct la sursa sa ciocneasca un pahar de struguri proaspat culesi din viile Budureasca, o locatie de vis cum numai in Romania poti gasi si care te duce cu gandul negresit la metafora “Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai…”. 🙂

Nimic nu se compara cu un apus de soare vazut de pe dealurile cu vie, asa ca am ales aceasta parte a zilei pentru shooting.

Dupa cum se poate vedea si in articolele de pe blogul meu LINK AICI, imi place foarte mult sa merg in natura cu subiectii mei, fiindca NATURA = NATURAL(A), asa cum imi doresc sa fie atitudinea acestora de fiecare data.

Fiindca nunta lor va avea loc exact la inceputul verii anului 2018, sedinta foto save the date a avut loc cu noua luni inainte de marele eveniment, tocmai pentru a prinde perioada cand strugurii sunt numai buni de cules.

A fost o seara superba, de neuitat, asa cum dealtfel sunt toate experientele foto de acest gen fiindca natura nu are cum sa ne faca decat bine.

Hai noroc !