Sedinta foto de cuplu

Nu-mi plac filmele in care el ii spune ei: “Te iubesc!”. Nici eu nu am spus asta niciodata ! Consider ca sentimentele de iubire trebuiesc aratate, dovedite, simtite, intelese si impartite intre cei doi.

De aceea probabil am ales sa fiu fotograf, ca sa va spun mereu ca va iubesc prin fotografiile mele !

Da, imi place sa surprind in fotografiile mele dragostea, frumosul dintre oameni.

Am ales sa fotografiez oameni aflati in cele mai fericite momente din viata lor.

Fie ca sunt adolescenti, la prima tinerete sau la urmatoarele 🙂 , o privire sau un gest care sa exprime mai mult decat ar face-o cateva cuvinte, gasesc intotdeauna la cuplurile indragostite, indiferent de varsta.

O sedinta foto de cuplu se poate face la orice varsta, oricand si oriunde, atat timp cat cei doi isi doresc ca fotograful sa-i surprinda impreuna in cateva momente din viata reala.

Poate sunteti la prima dragoste, poate ca sunteti de mult timp impreuna si nu ati avut ocazia sa apelati la serviciile unui fotograf profesionist, poate maine urmeaza sa-i ceri mana si vrei ca cineva sa te ajute sa surprinzi reactia ei sau poate ca pur si simplu vrei sa-ti pui un tablou canvas cu el(ea) sau cu voi doi deasupra patului, fiindca aratati atat de cool impreuna si sunteti atat de indragostiti incat doriti sa salvati si altfel momentul decat in memoria voastra.

O sesiune foto de cuplu poate avea loc oriunde, în aer liber, pe un camp sau la munte, în oraș, la plaja, intr-un restaurant select in timpul unei cine romantice sau chiar intr-o camera cu un pat sau o cada inconjurate de lumanari unde sa facem o sedinta foto de cuplu pasionala. 🙂

Anul trecut(n.r.2017), de exemplu, mi-a venit ideea sa propun unui cuplu care urma sa se casatoreasca sa facem sedinta foto inainte de nunta in timpul Festivalului Luminii din Bucuresti. #spotlight @spotlightbucharest (vezi filmuletul video de mai jos).

Pot spune ca am fost foarte inspirat si mirii super, super incantati, mai ales ca la inceput nu li s-a parut o ideea chiar foarte buna. Ei de fapt isi doreau sa faca tipica sedinta foto rapida in parc, cu soare si verdeata.

Apropo, cine doreste anul acesta sedinta foto la @spotlightbucharest, sa-mi scrie din timp, altfel imi gasesc eu singur cateva cupluri open-mind !

In cele din urmă, cel mai important este sa spunem in fotografiile pe care le realizam o parte din povestea voastra din care sa reiasa acea caldură a unei relatii, indiferent de cat de veche sau recenta este iubirea dintre voi.

Si ca sa fiu sigur ca nimeni nu va scapa de mine cu povestea nespusa si data nesalvata 🙂 , am adaugat la anumite pachetele foto nunta din oferta mea, aceasta sedinta save the date in mod gratuit. Da, am fost si sunt dispus sa va fotografiez si mai ales sa va antrenez pentru ziua cea mare in mod gratuit. Cu ocazia aceasta veti scapa de trac in fata camerei si se va realiza acea conexiune intre noi care ne va face sa ne intelegem din priviri in ziua nuntii.

O galerie completa de la o superba sedinta foto de cuplu inainte de nunta care am facut-o in Dobrogea si la Plaja Vadu gasiti AICI (https://danielgritu.ro/fotografie-de-cuplu/sedinta-foto-de-cuplu-la-mare/).

In imaginile de mai jos veti gasi fotografii cu adolescenti la prima relatie, fotografii de logodna dar si fotografii cu indragostiti inca unul de celalalt exact ca in prima zi si asta dupa cativa ani de relatie.   

Ah, si sa nu uit…

…daca va este draga o pereche de indragostiti, tineti cont ca o sedinta foto de cuplu cadou este o idee minunata indiferent de ocazie, dar cu efect maxim de Ziua Indragostitilor (Dragobete) sau Valentine`s Day (in varianta de peste ocean).

Sedinta foto cuplu pret

Preturile pentru o sedinta foto de cuplu outdoor sunt urmatoarele:

  1. Pentru intervalul de varsta 18-23 ani =  250 lei
  2. Pentru intervalul de varsta 24-28 ani = 400 lei
  3. Pentru cei cu varsta peste 28 ani = 500 lei

Tarifele de mai sus sunt valabile pentru o sedinta foto de cuplu outdoor de maxim 4 ore, incluzand si deplasarile intre locatii(daca sunt mai multe).

Sedintele foto de cuplu care vor dura toata ziua, datorita locatiilor aflate la departare mare, vor avea preturile de mai sus majorate cu 400 lei si se pot adauga si costuri de transport, cu cazarea si diurna fotografului.

Sedintele foto de cuplu vor avea loc exclusiv in zilele de marti, joi sau vineri.

Alte detalii despre oferta mea de pret sau o oferta personalizata, puteti obtine daca imi solicitati acest lucru la rubrica CONTACT.

================================================================

================================================================

Andreea si Alex | Sedinta foto Save the Date | Festival Spotlight Bucuresti

slideshow

Galerie cu fotografii

sedinta foto de cuplu si sesiune foto Save the Date (inainte de nunta)

sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu sedinta foto de cuplu