Iubesc sedintele foto ad-hoc, care vin pe nepregatite de la diverse cupluri de indragostiti care isi doresc pur si simplu sa aiba cateva fotografii cu ei impreuna de cand erau tineri si frumosi.

Sa nu se inteleaga ca mai tarziu vor fi batrani si urati 🙂 , dar tineretea e tinerete si inceputurile unei relatii in aceasta perioada sunt unice din toate punctele de vedere.

Pe vremea cand eram si eu un pic mai indragostit 🙂 , nu existau fotografi specializati in fotografie de cuplu, care sa mearga cu tine in diferite locatii la interior sau la exterior, in natura, in oras sau, de ce nu, in peisaj rural, si sa surprinda intr-un mod original si profesionist cateva clipe de iubire sincera care stiti cu totii ca exista din belsug atunci, la inceput…

O sesiune foto de cuplu care sa nu fie legata neaparat de existenta intr-un viitor apropiat a unui alt eveniment gen cununie civila sau nunta, realizata de un fotograf profesionist ar trebui sa devina un must have pentru oricine pune pret pe amintirile acelei relatii.

Da, stiu, camera de pe smartphone are multi megapixeli, face poze excelente si este mai la indemana. Probabil este si mult mai comoda si ne putem fotografia intre noi. Si un album foto impreuna ar arata mult mai bine daca ar fi facut numai din selfie-uri.

Pe undeva este si un pic de adevar, si eu surprind imagini destul de des cu mobilul, unele chiar foarte reusite, avand in vedere ca nu pot sa am asupra mea camera foto profesionala (vezi contul meu de Instagram ).

Dar…