Sedinta foto smash the cake

Meme la un an | Primul tort

Foto smash the cake | Meme fata in fata cu primul tort

Primul an din viata bebelusului vostru a fost in mod sigur un motiv de incantare pentru toata familia.

In fiecare zi din cele 365 care au trecut, micutzul v-a surprins cu ceva nou si sunt sigur ca cel putin tot atatea poze aveti si in telefon.

Aceste momente sunt unice, nu se vor mai repeta si trebuiesc musai imortalizate, mai ales ca memoria noastra nu va putea reda peste ani decat franturi din ceea ce s-a intamplat de fapt.

Si cum orice aniversare trebuie sarbatorita cum se cuvine, primul tort din viata copilului vostru trebuie facut special pentru el.

Puneti bebelul fata in fata cu un tort cremos si atractiv si fiti pe faza cu camera foto pentru a surprinde cele mai tari mocutze si gesturi.

Clar cele mai asteptate si gustate cadre vor fi cele in care va manca singur si se va manji peste tot cu crema.

Acest moment funny are si un nume, adica Smash the Cake in engleza sau “Matrasirea” Tortului in romana. 🙂

Bineinteles ca cei care doresc mai mult decat poze facute cu telefonul, pot apela la serviciile unui fotograf profesionist care este pregatit atat tehnic cat si teoretic sa surprinda in cea mai buna lumina absolut toate cadrele interesante din cadrul unei sedinte foto smash the cake.

In ceea ce il priveste pe Meme, pot spune ca este un baietel extraordinar de frumos, cuminte si inteligent, la fel ca David, fratele lui mai mare.

Nu aveau cum sa fie altfel decat parintii lor si ma bucur sa vad in fata obiectivului cat de frumoase sunt familiile cu copii din Romania.

In sedinta foto smash the cake de mai jos nu apare taticul fiindca el este plecat la vanatoare pentru a aduce papica la copilashi, exact ca in cele mai vechi timpuri.

Dar mamica a promis ca ne vom revedea in curand la o alta sedinta foto de familie in formatie completa de patru.

Inca o data la multi ani micutzule Meme, sa te faci mare si sa ai parte de mult noroc in viata !

PS: Ii multumim Ancai de la @EEAcesorii (pe facebook) pentru set-ul shukar romper + papion pe care l-a facut atat de repede si frumos.


DACA DORESTI SA COLABORAM, POTI FACE REZERVAREA DATEI AICI:


foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake foto smash the cake

S-ar putea sa va mai placa si: