Primul anisor, primul tort, primul pepene, prima baita in varful dealului

Sedinta foto de familie intr-un cadru de basm

Teodora | Sedinta foto de familie in natura | Aniversare un an

Pentru parintii micutei Teodora si surioarei mai mari Eva, amintirile de familie au un loc special in sufletul lor.

Mi-au demonstrat asta inca de la prima discutie pe care am avut-o cu privire la locatia in care sa facem o sedinta foto de familie in natura.

Povestea acestei sedinte incepe in momentul in care mamica era gravida cu Teodora. Finii lor au considerat ca cel mai frumos cadou pentru ei ca nasi iubitori de amintiri ar fi o sedinta foto de maternitate. Din diverse motive aceasta nu a mai avut loc si am transformat-o intr-una de familie.

Revenind la discutia despre locatie, eu le-am propus un varf de deal, cu o panorama superba.

Ei n-au avut nimic impotriva. 😎

Mergem pe mana ta, avem incredere ca vrei sa faci treaba buna, mi-au spus.

Asta este tot ce am nevoie ca fotograf de familie, de incredere si de acea chimie care se leaga intre mine si subiect pentru ca rezultatul final sa fie unul cat se poate de real si natural.

Revenind la Teodora, pot sa spun ca m-a cucerit cu mocutza ei de cum am vazut-o.

Sa nu o uitam si pe surioara mai mare Eva care este genul acela de copil pozitiv care afiseaza tot timpul un zambet superb, facator de bine.

Eu as fi vrut sa facem o sedinta foto fara un scop anume, genul lifestyle, in care sa surprind pas cu pas cateva “momente Kodak” din viata lor de familie la o plimbare prin natura.

Am fost super incantat sa aflu ca in cateva zile dragalasa Teo urma sa implineasca primul anisor din viata ei.

In acest caz le-am sugerat sa diversificam un pic recuzita si pe langa coronita superba facuta de Cristina de la Floraria Lois Ploiesti, baloanele cu aer colorate plus cele de sapun si cifra unu, sa comandam si un tortulet cremos din care sa pape galusca mica pentru prima oara in viata ei asa cum stie ea mai bine, cu boticul, manutele si piciorusele. 🙂

Smash the cake este denumirea in engleza la acest moment unic, numai bun de surprins in fotografii.

Si daca tot este vorba sa se moscoleasca pitica, de ce sa nu o faceti impreuna cu ea ? (am gandit eu cu voce tare ) 😀

I-am convins sa luam dupa noi si niste pepeni din care sa manance toata familia, exact cum ar face daca ar merge singuri la iarba verde, mai ales ca afara era foarte cald si mergeau de minune ca racoritor.

Tot in engleza acest moment cu pepeni se numeste Watermelon Smash.

De obicei se foloseste ori tortuletul ori pepenele pentru a se murdari copilul. Noi le-am folosit pe amandoua. 😀

Se punea problema cu ce o spalam pe Teo daca se murdareste prea tare.

Nu avem noi recuzita foto ? Avem “di tati”(am spus eu). Ce ziceti de o prispa si un ciubar din acelea vechi, aduse tocmai de la Targu Neamt ? O punem pe Teo in ciubar si surioara ei va turna apa cu stropitoarea de flori in loc de dus. 🙂

Nu stiu altii cum sunt, dar eu vreau sa iesim un pic din zona de confort cand vine vorba de sedintele foto si sa facem impreuna fotografii de poveste, unicat.

Nu pot decat sa-mi imaginez ce va spune micuta Teo cand va fi adult despre aceasta sedinta foto de familie. Eu sper ca nu de rau. 🙂

In orice caz, a fost o zi fantastica, de neuitat, exact ca fotografiile realizate, fiindca tocmai depre asta este vorba cand angajati un fotograf profesionist, altfel vi le-ati face singuri cu telefonul.

Va las in continuare sa le admirati, ca eu, fara lipsa de modestie nu ma mai satur de ele ! 🙂

PS: La finalul sedintei a venit pe langa noi si turma de oi de la stana din apropiere astfel incat am adaugat la galeria finala si aceste cadre la care visam inca de la inceput. 😉

DACA DORESTI SA COLABORAM,

POTI FACE REZERVAREA DATEI AICI:

Sedinta foto familie natura Sedinta foto familie natura Sedinta foto familie natura Sedinta foto familie natura Sedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie naturaSedinta foto familie natura

S-ar putea sa va mai placa si: