Fotografie de familie toamna // Sedinta foto in natura toamna

Sedinta foto de familie toamna

Toamna se numara bobocii

Toamna reprezinta cel mai colorat si pictural anotimp, iar sedintele foto in acest mirific decor creat de natura devin un must have, mai ales pentru familiile cu copii.

Ca fotograf sunt foarte fericit ca locuiesc in partea cu patru anotimpuri a planetei noastre si ca pot avea varietate in fotografiile mele din punct de vedere al luminii, peisajului, culorilor si texturilor.

Pe ei i-am cunoscut si le fac sedinte foto cel putin de doua ori pe an, inca din 2017 cand erau in total sase.

Intre timp, a mai venit pe lume si zana Zina, asa ca an de an ei sunt cea mai numeroasa familie pe care o fotografiez, adica doi parinti si cinci copii.

Si pe langa faptul ca sunt numerosi, toti sunt mereu cu zambetul pe buze, veseli, plini de viata.

O familie binecuvantata cum rar gasesti si pe care o dau ca exemplu pozitiv de fiecare data.

Am creat impreuna amintiri de neuitat in fiecare anotimp, dar nu aveam toamna, atunci cand se numara bobocii, iar ei chiar au ce numara.

Anul acesta, dupa sedinta foto de Paste, am hotarat sa ne revedem in luna Octombrie pentru prima noastra sedinta foto realizata in anotimpul frunzelor ruginii.

Dar sa facem prezentarile: in ordine, de la mic la mare, ei sunt:

Zina, Vladut, Ilinca, Felicia, Dragos, Raluca, Costin.

Prin calatoriile mele fotografice din timpul anului, caut mereu locatii superbe pentru sedintele foto pe care le voi realiza si le pun acolo bine in baza mea de date.

Cand vine momentul unui shooting, pun cap la cap toate informatiile acumulate in timp si aleg pentru voi cea mai frumoasa locatie pentru sedinta foto.

Pentru Raluca, Costin & Co imi doream un loc rustic, rupt dintr-o tablou pictat de toamna, cu o gradina inconjurata de gard de nuiele, o poteca printre copacei plini de frunze galbene si ruginii, cu un camp langa de unde sa vedem apusul.

Aveam in cap acest loc, dar nu fusesem niciodata toamna.

Cand am ajuns, am fost la fel de incantat de cum arata natura, ca si ei.

Am completat decorul natural cu recuzita mea vintage si fotografiile au iesit exact cum mi-am dorit.

Sunt mandru ca pot lasa semenilor mei ceva frumos in urma mea.

Pentru mine a face fotografii este echivalentul unui copac pe care il plantez impreuna cu subiectii mei.

Odata cu trecerea anilor, copacul creste si devine din ce in ce mai frumos si mai puternic, exact ca fiecare amintire fotografica pe care o realizam impreuna.

Dragilor, va doresc sa ramaneti la fel de pozitivi si de uniti toata viata si abia astept sa scriem cu lumina urmatoarele voastre amintiri de familie.

Vizionare placuta !

sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamna sedinta foto familie toamnasedinta foto familie toamnasedinta foto familie toamnasedinta foto familie toamnasedinta foto familie toamna

 

S-ar putea sa va mai placa si

Sedinta foto de Craciun Ploiesti