Ziua Iei | Sedinta foto de familie | Sanziene

Sedinta foto de familie de ziua Iei

La inceputul lunii Iunie 2020 am organizat pe pagina mea de facebook dedicata familiei “Family Portrait by Daniel Gritu” un concurs cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Ocupantul primului loc urma sa castige o sedinta foto de familie in natura gratuita, iar urmatorii noua clasati acelasi tip de sedinta la un pret foarte mic.

Micutul Mateo impreuna cu parintii lui Raluca si Cristian sunt fericitii castigatori ai acestui concurs si nu pot decat sa ma bucur ca sortii i-au ales pe ei fiindca intr-adevar chiar si-au dorit cu adevarat aceasta sesiune foto.

Luna Iunie 2020 a fost se pare cea mai ploioasa din ultimii 60 de ani, iar noi fotografii de familie am fost destul de afectati de capriciile vremii.

Ziua aleasa de norocoasa familie din acest articol a fost chiar de Sanziene si a fost de-a dreptul superba, cu tot ce-i trebuie fotografului pentru a picta cu lumina tabloul perfect.

Si fiindca se serba si Ziua Iei tot atunci, au ales sa vina imbracati in costume populare.

Nu a fost deloc greu sa procure ceva original fiindca am aflat ulterior ca mamica pe numele ei Nicoleta Raluca Stoica-Aparaschivei este si interpreta de muzica populara.

Locatiile alese de mine au fost bineinteles asa cum chiar mamica spune in cantarile ei la camp, pe deal la stana, iar spre seara in Gradina de Lavanda pe unde curgea si un parau in care nu am acceptat nici un refuz din partea lor de a intra un pic cu picioarele in apa.

Apusul vazut din lanul de lavanda a fost ca de obicei magnific.

Ador vara, ador sedintele foto de familie si sunt fericit cand vad ca si voua va plac.

Va astept cu drag sa scriem impreuna amintiri cu suflet si lumina!

DACA DORESTI SA COLABORAM,

POTI FACE REZERVAREA DATEI AICI:

DACA DORESTI SA COLABORAM,

POTI FACE REZERVAREA DATEI AICI:

S-ar putea sa va mai placa si: