Sedinta foto de cuplu | Cerere in casatorie | Lacul Snagov

Cerere in casatorie pe lacul Snagov

In aceste vremuri  tulburi in care suntem indemnati la izolare, viata merge inainte si ma bucura sa vad ca inca mai exista tineri romantici si curajosi care nu tin dragostea in carantina.

Unul dintre acestia este Marius care si-a propus sa ii ceara mana iubitei lui Teodora intr-un mod original, mai exact in mijlocul lacului Snagov, pe o ambarcatiune pusa la dispozitie cu tot cu sofer de cei de la Mood Snagov(Waterfun).

Si fiindca acesta este unul din momentele unice din viata unui cuplu de indragostiti, m-au invitat si pe mine sa le fac cateva fotografii faine, cu suflet, asa cum a vazut el in portofoliul meu.

M-am bucurat foarte tare fiindca era chiar si pentru mine o premiera sa fotografiez o cerere in casatorie pe lacul Snagov.

Imi plac maxim sedintele foto originale, in locatii faine si cu tineri care se iubesc sincer. Ma incarc pozitiv dupa fiecare sesiune de acest gen, iar cele care au loc pe apa au un loc special in sufletul meu.

Nu sunt un bun inotator, dar imi place sa fotografiez apa si cerul de pe barca. 🙂

Chiar imi puneam problema cand am aflat de acest proiect, ce voi face daca Teodora va spune NU in conditiile in care eu nu stiu sa inot. 🙂

Vremea a fost superba, ca de obicei la sedintele mele foto 🙂 , iar soarele la apus, apa si cerul albastru ne-au creat unul dintre cele mai tari decoruri in care ar fi putut Marius sa o ceara de sotie pe iubita lui.

Am planuit inca de la inceput sa ma dau drept fotograful celor de la Mood ca sa nu intre la banuieli Teodora cand ma va vedea ca le fac poze.

La final ne-a marturisit ca i s-a parut ei ceva ciudat de cand m-a vazut ca-i fotografiam, dar putea fi in acelasi timp si un serviciu in plus adaugat unei plimbari cu barca pe lacul Snagov, asa ca a preferat sa simta momentul.

Emotiile unei cereri in casatorie exista oricum, chiar si cand ai o mica banuiala ca asa ceva ti s-ar putea intampla in urmatoarele minute, mai ales daca si tu ca viitoare mireasa visai la acest moment.

Marius s-a pregatit perfect pentru a-si surprinde iubita in cel mai frumos mod posibil, oferindu-i pe langa inelul de logodna si un imens buchet de trandafiri rosii cu unul alb in mijloc, in numar de 101 bucati. <3

Teodora a ras pe toata durata sedintei foto.

Clar nu se astepta la o cerere in casatorie atat de faina si inedita.

Am surprins si eu cu placere aceste momente unice dintre cei doi indragostiti, fiindca asta imi place sa fac si indiferent cat de tulburi vor fi vremurile pe aceasta planeta, eu voi fotografia din suflet clipele frumoase din vietile voastre.

Teodora si Marius va doresc sa aveti parte numai de momente frumoase in povestea voastra de iubire si poate ne revedem la nunta !

REZERVA DATA ACUM

cerere in casatorie pe lacul snagov cerere in casatorie pe lacul snagov cerere in casatorie pe lacul snagov cerere in casatorie pe lacul snagov cerere in casatorie pe lacul snagov cerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagovcerere in casatorie pe lacul snagov

REZERVA DATA ACUM

S-AR PUTEA SA VA MAI PLACA SI: