Nunta pe plaja 2 Mai // Constanta – Romania

Fotograf nunta la mare cu Cristina si Andrei

Fotografie de logodna | Fotografie de nunta | Trash the dress

Mare, soare, motoare, voie buna, oameni faini, fara stres, tirolezi, apus, rasarit, luna noua, trash the dress pe placa SUP, lumina perfecta, cam asa s-ar descrie in cateva cuvinte nunta pe plaja 2 Mai pe care am avut ocazia sa o documentam chiar la inceput de vara 2017.

Fiind sezon estival pe litoral si fiindca mi-am propus sa postez saptamanal cate un eveniment fotografiat de mine, acest articol vine ca o continuare la postarea precedenta: CASATORIE PE MARE(click pe link).

De data aceasta doar am admirat marea, evenimentul desfasurandu-se pe nisipul perfect de pe plaja 2 Mai Constanta.

Am ales ca acest articol sa spuna toata povestea, asa ca am comasat fotografii din cele trei sedinte foto care au avut loc in zile diferite si anume: save the date (sedinta foto de logodna inainte de nunta), fotografii in ziua nuntii si sedinta foto dupa nunta in care la final am si murdarit / udat costumele mirilor in ceea ce se numeste trash-the-dress.

Pe Cristina si Andrei i-am cunoscut acum un an si jumatate. Afara era iarna si noi discutam despre o nunta pe plaja care urma sa aiba loc peste cateva luni. Din pacate, din anumite cauze nunta s-a amanat pentru anul acesta. Dar de fapt nu a fost “din pacate” ! 🙂

Amandoi iubesc motoarele si unul pe celalalt 🙂 , dar Andrei are in plus o a treia iubire si anume zborul cu elicopterul.

In fotografiile mele doresc sa spun cat mai multe despre miri, asa ca aleg de fiecare data sa-i surprind in locatii care li se potrivesc si facand lucruri care le plac dand o nota personala fiecarei sedinte foto.

Asa ca am hotarat impreuna sa facem sedinta foto inainte de nunta pe motor, pe pista aeroclubului teritorial Gheorghe Banciulescu Ploiesti – Strejnic, in lumina apusului.

Sedinta foto de dupa nunta (trash the dress) urma sa se intample pe lacul Herastrau cu mirii “mergand pe apa” pe placa SUP (Stand Up Paddle), un sport foarte interesant de care nu stiam pana la acel moment (multumim pe aceasta cale celor de la FIT&FUN www.fitandfun.ro pentru ocazie).

Lumina ne-a iubit bine, bine la toate cele trei sedinte, dar la trash-the-dress sincer, s-a intrecut pe sine, oferind-ne cea mai tare atmosfera care o puteam avea la o sedinta foto pe apa. Ii multumesc si pe aceasta cale ! 🙂

In curand voi scrie si un articol mai pe larg despre motivul care m-a facut sa folosesc de ceva timp hastag-ul #luminamaiubeste in postarile mele.

Nunta in sine s-a desfasurat pe plaja, la malul marii, acolo unde foarte multi viseaza cand vine vorba despre un asemenea eveniment. Fara obiceiuri traditionale, fara zarva mare, stres si agitatie, fara pregatiri complicate, doar cu cat mai mult Zen, nisip, cer si mare.

Cristina si Andrei si-au dorit sa le fie alaturi persoanele dragi precum si cei mai buni si apropiati prieteni cu care au petrecut o seara si o noapte de neuitat pana la ivirea zorilor care ne-a prins din nou pe plaja, facand fotografii la rasarit.

Un alt aspect demn de remarcat si care m-a cucerit a fost si ca la ora la care mirii urmau sa deschida petrecerea de nunta cu dansul lor, luna plina tocmai rasarea superb din mare.

Ce sa mai, nu o fi fost chiar nunta perfecta, dar pot sa ii acord din punctul meu de vedere ca fotograf 5 stele de mare pentru inedit.

Sincer mi-a fost foarte greu sa fac selectia imaginilor pentru aceasta postare.

Sper ca cele norocoase vor spune povestea exact asa cum v-as fi spus-o eu intr-o mie de cuvinte !

fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja fotograf nunta pe plaja