Ioana si Mihai – Un trup…o singura suflare

Fotograf nunta Bucuresti

Fotograf nunta Bucuresti | Militari Ballroom – sala Londra

“EU ȘI EL…NOI… 

Ai sosit în viața mea când clipele-mi păreau amare..

O privire a ta….un zâmbet…o îmbrățișare..

Am prins aripi de înger cand am simțit a ta chemare

Inimile s-au contopit în binecuvântare

Formând un trup…o singură suflare 

 Pentru totdeauna vom fi-n legământ

Asa dorim sa ajungem în Rai, nu numai pe pământ

Toate.. urmare a unui cuvânt:

“DA!” sub al Lui Acoperământ…”

by IOANA PICOŞ FĂGĂDARU

 

save-the-date in bucuresti cu fotograf nunta bucuresti daniel gritu

   Am inceput acest articol cu o poezie scrisa din suflet de Ioana Picos Fagadaru care sintetizeaza foarte bine frumoasa poveste de dragoste pe care o traieste de mai bine de un an cu alesul inimii ei si anume Mihai Fagadaru.

   S-au cunoscut pe facebook, cum probabil o fac majoritatea tinerilor din ziua de azi, dar nu oricum… Dar mai bine sa o lasam pe ea sa ne spuna exact cum a fost:

IOANA PICOS FAGADARU:

Vezi tu…când doi oameni trebuie să se întâlnească..Dumnezeu se folosește de orice mijloc pentru ca asta să se întâmple.. La noi a fost..Facebook 🙂 Dar nu oricum… Având mulți prieteni, am opțiunea de Follow..ceea ce el a îndeplinit…Eu..nu sunt atentă la cine îmi dă follow dar în clipa aceea chiar eram “pe fază” și mi-a rămas pe retină numele lui. După o săptămână mi-a dat add friend.. Ciudat este că eu de obicei nu dau accept decât celor cunoscuți. Dar..atunci..am simțit nevoia să îmi încalc această regulă.

Am început să vorbim..ore..8…apoi 10… Râdeam…După mult timp..îmi era dor să fiu fericită.. Aveam multe în comun..dar cel mai important lucru..îl aveam în comun pe Dumnezeu. Iar de aici totul a facut diferența.

save-the-date in bucuresti cu fotograf nunta

Într-o seară când eu eram în oraș cu un amic și el cu o amică..am hotărât să ne vedem la un restaurant. Eu și amicul meu am ajuns acolo înaintea lor. M-a sunat când era în față, m-am ridicat și m-am dus să îi întâmpin.

save-the-date in bucuresti cu fotograf nuntaL-am văzut pentru prima oară..acolo..în fața ușilor rotative..o fracțiune de secundă..o privire caldă și sinceră care a ajuns în sufletul meu.. I-am zâmbit, l-am îmbrățișat și din nou..am simțit ce suflet cald este..

save-the-date in bucuresti cu fotograf nuntaLa masă..am vorbit numai noi.. Mi-a spus ulterior că din prima clipă și-a spus “tu vei fi soția mea”..

save-the-date in bucuresti cu fotograf nunta daniel  grituDupă 3 săptămâni..de Buna Vestire..seara..am fost la biserica Sf Nicolae unde..în timp ce mă rugam..a deschis o cutiuță și m-a cerut în căsătorie.

save-the-date in bucuresti cu fotograf nunta daniel grituA fost un moment UNIC..în fața lui Dumnezeu..noi doi cu inimile deschise.. Am acceptat..”

save-the-date in bucuresti cu fotograf nunta daniel gritu

   Sincer, am ramas wow cand Ioana si Mihai mi-au spus aceasta poveste a lor la prima intalnire pe care am avut-o pentru a-mi prezenta serviciile ca fotograf nunta Bucuresti.  Nu mai avusesem pana atunci ocazia sa fotografiez doi miri cu o iubire atat de proaspata, trecand doar 6 luni intre momentul in care s-au cunoscut si cel al nuntii, deci un caz clar de dragoste la prima vedere ! 🙂

    Iata ca viata i-a dat actritei Ioanei Picos cel mai important rol al sau intr-un superb film de dragoste cu final fericit. Eu si echipa mea am fost onorati sa surprindem in stilul nostru ca fotografi de nunta aceste momente unice din viata lor, dar si mai important a fost sa cunoastem doi oameni extraordinari cum de altfel au fost majoritatea mirilor cu care am colaborat pana acum.

Fotograf cununie civila Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana P

   Nunta a fost una eleganta, intima, Ioana si Mihai strangand in jurul lor familia si prietenii cei mai apropiati cu care s-au simtit perfect pana in zori de zi.

Fotograf nunta Bucuresti cu Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

   Din punctul meu de vedere a lipsit un singur lucru la nunta lor si anume TIMPUL care s-a comprimat atat de tare incat a ramas extrem de putin pentru o sedinta foto in ziua nuntii asa cum ne-am fi dorit. Este bine totusi ca mai exista si sedinta foto dupa nunta care se va intampla cand totul va fi verde si inflorit si care ne dorim sa fie una speciala.

fotograf nunta bucuresti cu Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

   Dar sa o lasam pe Ioana Picos Fagadaru sa ne descrie din suflet, cum a fost la nunta lor:

   “Dragul meu prieten Florin Dobre mi-a făcut rochia de mireasă..o rochie cum știu sigur că alta nu mai există. Că e de o simplitate și raritate cum greu reușește o rochie să fie..

 Voalul..cu ajutorul Madalinei Tatomir, am fost prima mireasă din România care a avut un astfel de voal cu prindere în două părți pentru ca minunata coafură creată de Florin Iordache să se vadă în toată splendoarea iar prietena mea Stella Badea m-a răsfățat cu cel mai diafan machiaj.

Mulțumiri călduroase uneia dintre cele mai dragi prietene, Gabriela Tănase, pentru manichiura artistică pe care a adaptat-o perfect ținutei pe care urma să o port în cea mai frumoasa zi din viața mea !

fotograf nunta bucuresti cu ioana picos

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos sFotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos sFotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s   Tot Florin Dobre i-a făcut și soțului meu costumul (moment în care am simțit că mă îndrăgostesc din nou de el..atât de bine îi stătea!) și…cireașa zilei..a fost mașina domnului Dobre..un Citroen DS de colecție cu care am ajuns la biserică și mai apoi la restaurant..

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

fotograf nunta bucuresti cu ioana picos

   Verighetele sunt UNICAT..am fost la un prieten al meu în studioul de înregistrări și am spus amândoi DA la microfon. Amprenta vocală am dus-o la bijutieri iscusiti(Art&Gold) care au decupat în verighete cele doua voci hotărâte . 🙂  Pe interior avem fiecare câte jumătate din rugăciunea inimii.

fotograf nunta bucuresti cu ioana picos

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s   Minunatul Ballroom..sala Londra.. pe care l-am găsit disponibil (deși era totul rezervat cu un an înainte)..dar după cum spuneam..când trebuie să fie..este..

fotograf nunta bucuresti cu ioana picos

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s   Am avut o locație de vis..m-am simțit ca o zână din basme..mai ales când..la dansul mirilor..am punctat din nou cu ceva ieșit din tipare..un mix de rumba (Up were we belong) cu vals vienez..(Valsul Frumuseții)..Am plutit..a fost..mai mult decât puteam să cred vreodată..

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s   Pentru asta trebuie să le mulțumim celor de la școala de dans Arthur Murray fiindcă au avut răbdare și au crezut în noi că putem să facem acest moment. 🙂

fotograf nunta bucuresti cu ioana picos

   Totul a fost impecabil…aranjamentele florale facute de sora mea Sabina si aduse tocmai din Abu Dhabi, mâncarea atât pentru omnivori dar și pentru vegetarieni (mireasa fiind inclusă :)) )..muzica de calitate..cvartetul de coarde care a făcut intrarea invitaților..verișoarele mele, Alexandra si Marta, care mi-au cântat muzica populară autentică..iar cea mai mică, Gabriela, la șapte ani, a antrenat pe toată lumea intr-o horă românească (a fost senzația serii :D)..ca si momentul artistic de dans sportiv ori momentul muzical oferit de bunul nostru prieten Vlad Miriță..

   Baloanele înălțate cu un gând bun pentru noi (nu suntem fani lampioane fiindcă sunt foarte periculoase pentru mediu) și deh..am făcut altfel.mai..romantic aș spune eu 🙂

fotograf nunta bucuresti cu ioana picos

   Per total.. am vrut să se bucure toată lumea de momentul nostru și..așa a fost.. Mulți ne-au spus că nu au asistat la o nuntă mai elegantă ca a noastră.

   M-am bucurat să aud asta, m-am bucurat că am avut o vreme însorită..că oameni MINUNAȚI ne-au fost alături, că sora mea a reusit să ajungă de la mii de kilometri distanță (trăiește în Abu Dhabi cu familia), că cei care mă iubesc au fost ACOLO..și..că..de Sus tatăl meu..unchii și bunicii..s-au bucurat pentru mine și se roagă pentru noi..

A fost o zi..binecuvântată…”

   La finalul acestui articol nu pot decat sa le doresc mirilor “Casa pe piatra” cum doar la ei am auzit aceasta urare si sa va invit sa vizionati in continuare si alte imagini de la evenimentul acestora (sedinta foto inainte de nunta, cununia civila si nunta).

Locatie eveniment:  Bucuresti
Restaurant: Militari Ballroom-sala Londra

Make-up – Stella Badea

Hairstyling – Florin Iordache

Nail Art – Gabriela Tanase

Rochie de mireasa: Florin Dobre 
Pantofi nunta mireasa: 
Veronesse

Voal de mireasa, gentuta si accesorii: Madalina Tatomir Stan

Pantofi nunta mire: Florin Dobre
Costum nunta mire: 
Florin Dobre


Buchet mireasa, nasa si aranjament floral prezidiu : 
La Maison des Fleurs

Aranjamente florale: Sabina Picos


Verighete: 
Art & Gold

Coregrafie dansul mirilor: Arthur Murray

Oldsmobile CITROEN DS: Florin Dobre

Fotograf nunta Bucuresti, postprocesare si articol realizate de Daniel Gritu Photography | © All rights reserved

Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si Mihai Fotograf nunta | Sesiune foto inainte de nunta cu Ioana si MihaiDaniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & M

Daniel Gritu | Fotograf nunta | Cununie civila | Ioana Picos & MFotograf nunta Bucuresti cu Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru

Fotograf nunta Bucuresti | Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Fotograf nunta in Bucuresti | www.danielgritu.ro | Ioana Picos s

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta cu Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta cu Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom

Nunta cu Ioana Picos si Mihai Fagadaru la Militari Ballroom