Fotografie de nunta in Ploiesti

Andreea si Razvan // Restaurant President

Noiembrie 2018

 

Fac fotografie de nunta in Ploiesti si in tara de 10 ani si nu m-am plictisit. De fiecare data este altfel. Asta imi place maxim si ma provoaca sa merg mai departe.

Andreea si Razvan sunt un cuplu open-mind, asa ca ideea mea de a face mai altfel pregatirile mirilor decat in mod normal a fost imediat acceptata.

“Mai altfel” la mine a insemnat ca pe Razvan sa-l pregateasca fetele si pe Andreea baietii.

Wow, au exclamat cei doi, ce idee !

Pe teren s-a dovedit inca o data ca epoca matriarhatului este in revenire accentuata, fiindca nu a fost decat o gasca de fete misto si nici un baiat pe masura. Asa ca ambii miri au fost pregatiti ca la carte de cele patru dive.

Stiu ca abia asteptati sa vedeti fotografiile de la Razvan de acasa ! 🙂

Ca sa nu ramana mai prejos, a venit si Andreea cu o propunere inedita, chiar cu doua saptamani inainte de data nuntii.

Fiindca a locuit acolo timp de doi ani de zile, a gasit foarte interesant sa facem si o sedinta foto dupa nunta la Paris.

Wow, wow, wow, numai idei misto !

Sa nu uitam si de sedinta foto inainte de nunta (celebra Save the Date) pe care am facut-o la Muzeul Satului din Bucuresti, fiindca isi dorea mult, cine altcineva decat miresica, sa aiba poze si in costum popular.

Ca sa nu mai lungim vorbele, care sincer imi vin mai greu decat ideile cand fac fotografii, am sa va las in compania unei mici parti din galeria foto de la nunta celor doi miri, iar daca doriti sa vedeti si aventura lor la Paris, nu trebuie decat sa accesati urmatorul link LOVE IN PARIS.

Enjoy !

PS: Imi cer scuze pentru mobilierul mutat prin casele parintesti. Sper ca dupa ce vizionati imaginile finale sa-mi dati dreptate ! De aceea prefer sa facem pregatirile la hotel, unde avem spatiu, lumina naturala, pereti liberi etc !

fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti fotografie de nunta in ploiesti