M-am luat cu o gramada de treaba si am uitat total ca pe 20 septembrie 2015 am mai adaugat inca un an de experienta la portofoliul meu de cand am participat la prima nunta ca fotograf.

Ei bine da, au trecut 7 ani de la primul eveniment la care am participat in calitate de fotograf de nunta oficial.

Au fost ani frumosi, de pionerat, cu bune si cu rele, in care am invatat si iar am invatat si nu m-am lasat. Nu a fost usor, am prins exact perioada cea mai grea, de criza economica. Dar am fotografiat cu placere si ma bucur ca si acum am acelasi entuziasm de atunci.

Imi amintesc zambind ca aveam multe lipsuri atunci. Nu stiam mai nimic despre comunicarea intre fotograf si client in primul rand, dar si despre abordarea unei nunti de la A la Z. Am invatat singur, din mers, cu ambitie si credinta ca voi ajunge acolo unde mi-am propus.

Inca nu s-a intamplat asta, chiar daca au trecut 7 ani, fiindca drumul fiecaruia nu este drept in viata.

Dar am progresat de la an la an, atat cat s-a putut, chiar daca eu mi-as fi dorit mai mult.

Important este ca am incredere totala in ceea ce fac sau mi-am propus sa fac si in felul acesta sunt sigur ca imi voi atinge cat de curand toate obiectivele pe care mi le-am propus.

Ma bucur daca am reusit prin fotografiile mele sa aduc incantare pe fetele celor cu care am colaborat si am sa incerc de la an la an sa fiu mai bun.

Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au crezut in mine si mai ales celor cu care am colaborat in acesti ani.

Probabil peste cativa ani, cand tu cititorule vei accesa aceasta postare, va mai fi trecut si mai mult timp de la aceasta prima nunta fotografiata de mine. Insa portofoliul meu de fotografii de nunta va fi mereu actualizat asa ca vei putea face oricand o comparatie intre fotograf nunta Daniel Gritu in 2008 si cel din prezent.

Vezi PORTOFOLIU FOTOGRAFIE DE NUNTA AICI !

Aveti mai jos primul meu montaj foto sincronizat pe melodie – slideshow (imi place la nebunie sa fac asa ceva) facut cu tehnica, tehnologia si experienta mea de atunci.

Sincer sa fiu, imi place si acum ! (sunt subiectiv, stiu) 🙂

Prima nunta ca fotograf – Alin si Mary – Ploiesti, Romania

(calitatea este cea originala, adica SD)

 (apasati PLAY)