Sedinta foto la Ceainaria Infinitea

Sesiune foto in ziua nuntii | Alexandra si Cristi | Ceainaria Infinitea

Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea

Locatie sedinta foto nunta Bucuresti: Ceainaria Infinitea

Rochie de mireasa: Esposa

Costum barbatesc nunta: Anton Atelier

Buchet mireasa si buchet nasa : Monette

Fotograf cununie civila Ploiesti, postprocesare si articol realizate de Daniel Gritu Photography | © All rights reserved

Anul acesta am luat in serios fiecare prognoza meteo si am gandit fiecare sedinta foto programata in functie de acestea.

La nunta Alexandrei cu Cristi care a avut loc in primul weekend al lunii octombrie 2019, se anunta vreme rece si ploaie.

Nu aveam de gand sa risc si le-am propus cateva variante de locatii indoor pentru sesiunea foto din ziua nuntii unde puteam realiza fotografii la fel de frumoase cum ne-am fi dorit si in aer liber.

Timp de doua zile am stat pe mesaje si ne-am consultat pana cand am decis ca cea mai buna varianta pentru o sedinta foto de nunta este la Ceainaria Infinitea.

Am gasit aici o atmosfera calda, la fel ca ceaiul superb pe care ni l-au servit.

Am avut acces la o camera mobilata in stil clasic cu accente baroc si la superba gradina de vara, rupta parca din Parisul de altadata.

Doar de aproape o ora(fiindca am impartit timpul si cu videograful) am avut nevoie ca sa le realizez atat lor cat si nasilor care i-au insotit la sedinta, o galerie de fotografii de nunta foarte frumoase, zic eu.

Cand am ales Infinitea, stiam ca sedinta foto se va desfasura la ora albastra(blue hour) si atunci aveam nevoie de cateva detalii oferite de aceasta locatie care sa arate bine in lumina serii.

Sa am o ora de shooting efectiv la dispozitie in ziua nuntii a devenit in ultimii ani un obiectiv greu de atins.

In Romania, la nuntile din ziua de azi, totul se desfasoara pe repede inainte.

Se intarzie foarte mult la make-up si la par(fiindca nu se incepe foarte de dimineata), apare disperarea si crisparea si automat sedintele foto nu se mai realizeaza sau se fac din mers si doar talentul si experienta fotografului fac sa iasa cateva imagini faine din acest tumult.

O locatie pentru sedinta foto din ziua nuntii atent aleasa, care sa va reprezinte, o perioada a zilei propice pentru fotografie functie si de locatie(prima si ultima parte a zilei, inclusiv golden hour, blue hour), o ora efectiva de shooting de fiecare(foto si video), miri relaxati si care isi doresc cu adevarat sa fie fotografiati si bineinteles un fotograf talentat, cam acestea sunt ingredientele de baza pentru a scoate cateva fotografii wow intr-un timp atat de scurt.

Mai sunt si cei care au deja o locatie superba pentru nunta lor, dar nu au timp sa faca nici macar doua poze in ea. 🙂

Pentru mine, acesti miri nu au nici o scuza si nu fac decat sa imi dea mie ca fotograf care pun suflet in ceea ce fac sperante ca voi avea super locatie si le voi face super poze si cand colo in ziua nuntii mirii sunt total absenti, cu capsa pusa ca nu stiu ce nu a mers bine in organizarea nuntii, etc, etc.

Viitorilor miri care vor citi aceste randuri le transmit tot din suflet sa nu mai apeleze la serviciile mele ca fotograf de nunta daca nu isi doresc sa facem fotografii frumoase si isi iau fotograf bun doar ca asa se poarta. Poate ocupati locul altui cuplu care intr-adevar isi doreste asta si este pacat de o sambata pierduta aiurea.

Nu am decat sa ii felicit pe Alexandra si pe Cristi ca si-au dorit la fel de mult ca mine sa realizam impreuna fotografii superbe la nunta lor.

Sa ne revedem cu bine, dragilor !

Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea Sedinta foto nunta la Ceainaria Infinitea

REZERVA DATA ACUM

S-AR PUTEA SA VA MAI PLACA SI: