fbpx

Fotograf nunta | Daniel Gritu | Fotograf profesionist

“A fi cel mai bun inseamna sa nu te opresti niciodata din a incerca” – Benjamin Franklin

Fotograf nunta - Daniel Gritu - Fotograf profesionist

Numele meu este Daniel Gritu, m-am nascut in Ploiesti unde locuiesc impreuna cu cele patru fete frumoase ale mele dintre care una imi este sotie.

Exceptand fotografia care este pe primul loc in preferintele mele, imi place in mod special sa calatoresc, sa cunosc oameni si locatii noi, sa descopar frumusetea obiceiurilor si a peisajelor.

Imi place sa privesc cerul, sa admir natura, rasaritul, apusul, cerul instelat, soarele, luna, elemente care se regasesc intotdeauna in fotografiile mele.

Imi place sa fotografiez in general cam orice imi capteaza atentia, indiferent de camera foto care o am asupra mea. Am inceput cu fotografia de peisaj inca de pe vremea filmului foto. Am abordat pana in prezent aproape toate tipurile de fotografie.

Sunt un autodidact si imi place sa invat tot timpul, astfel ca mi-am propus pentru viitorul apropiat sa ma implic mai mult si in fotografia de studio, fashion, concept, corporate si de produs.

In ultimii 11 ani m-am specializat in a fotografia oameni fiindca ei ne pot transmite mult mai multe stari decat alte tipuri de fotografie.

Imi plac fotografiile naturale fara prea multe elemente fortate. Imi place sa scot in evidenta momentele fericite ale vietii dar si emotia care sta la baza acestora.

Ma consider mai degraba un fotoreporter de eveniment pentru ca in imaginile pe care le surprind (cele mai multe fiind instantanee) incerc sa redau cat mai mult din atmosfera, unicitatea, emotia si bucuria zilei, incerc sa transpun in imagine ceea ce un bun narator ar spune in cuvinte.

In fotografia mea incerc sa ferec pentru eternitate momente unice din viata, ipostaze care in mod normal dureaza o clipa, dar care pot fi imortalizate intr-o fotografie.

Eu nu creez o poveste ci doar redau povestea voastra in fotoreportajul meu incercand sa o surprind in cea mai buna lumina, din cel mai bun unghi.

Toate acestea decurg natural, fara a fi un factor in plus de stres ci dimpotriva incercand sa va fiu un complice discret, dar activ, caruia nu-i scapa nici un amanunt, nici un zambet, nici o lacrima de bucurie!

Daca randurile scrise de catre un om pentru care fotografia de eveniment este cea mai mare pasiune nu v-au convins, sunt sigur ca imaginile o vor face asa ca va invit sa vizualizati GALERIA sau postarile de pe BLOG si sa gustati putin din fericirea si emotia celor care s-au lasat pe mana mea !

Alegeti acum servicii foto de calitate, alegeti un fotograf profesionist !

Call Now Button