Sedinta foto trash the dress la mare

Trash the dress in Dobrogea

Dobrogea – Plaja Corbu- Lavanda – Plaja 2 Mai

Sedinta foto trash the dress la mare, pe superbele coclauri Dobrogene, impreuna cu Irina si Bogdan

Pentru ca in ziua nuntii lor a plouat si nu a mai ramas nici timp pentru shooting, am plecat impreuna cu Irina si Bogdan, intr-o sedinta foto dupa nunta la mare si prin Dobrogea noastra frumoasa.

Cei doi tineri frumosi si plini de energie pozitiva, care indiferent de cat de suparati sau obositi au fost pe parcursul a doua saptamani de foc, nu au uitat sa zambeasca sincer in fata obiectivului foto au ajuns acum si la ultima sesiune foto din cele trei cuprinse in pachetul ales.

Am inceput cu o sedinta foto inainte de nunta(vezi link):

SEDINTA FOTO SAVE THE DATE CU IRINA SI BOGDAN

Au urmat fotografiile din ziua nuntii(vezi link):

FOTOGRAFII DE NUNTA LA ROYAL EVENTS CU IRINA SI BOGDAN

Si la trei zile dupa nunta am plecat pe coclauri pentru o serie de poze superbe care doar dupa nunta si in decor natural se pot face.

Imi amintesc si acum ca au venit sa ma ia de acasa intr-o dupa-amiaza insorita si cand sa ies din bloc, unde credeti ca ma asteptau mirii ? Erau cuminti pe bancuta de la scara si isi asteptau “killer-ul” 🙂

Am chemat-o repede pe mezina noastra Mariuka #mariukanoastra sa vada si ea o mireasa din cele pe care le fotografiez si in realitate, nu numai in poze

Am tinut mortis sa-i fac o poza impreuna cu ea.
Mai tarziu, cand deja eram pe drum spre Dobrogea, imi da mesaj sotia mea:
A zis Maria ca mireasa era atat de frumoasa de a lesinat si nu putea sa-si mai ia ochii de la ea.”

Am plecat plini de speranta ca ploaia nu o va mai urmari pe Irina si am avut noroc.

Vremea a fost de-a dreptul extraordinara !

Fiindca imi place sa bat fierul cat e cald, in drumul nostru spre cetatea Enisala, care destinatie finala pentru prima zi de shooting, am oprit de cateva ori pe drum in functie de peisajul pe care il vedeam, pentru a face poze.

Am plecat din Ploiesti la ora 15.00 pentru a ajunge in Dobrogea exact cand era lumina cea mai buna.

Superba tara avem, ce sa mai zic !

Cu dealurile acelea domoale si fain colorate de lanurile de grane si lumina soarelui aproape de apus nu ai cum sa faci decat fotografii superbe dupa nunta.

Avand in vedere ca ei de cand au venit in tara si pana la acest trash the dress au fost numai pe drumuri, am considerat ca si tematica acestei sedinte sa fie legata tot de drumul lor care abia a inceput prin viata.

Asa ca pe sosea, in lanurile de orz, in padure, oriunde vedeam peisajul si lumina adecvate, ii dadeam jos din masina si faceam poze.

La un moment dat am trecut printr-o padure deasa unde plouase cu ceva timp inainte si din goana masinii imi spuneam: “Nu am eu norocul sa vad un luminis prin care sa strabata razele soarelui prin ceata provenita de la evaporarea apei?”

Si da, lumina mult dorita mi s-a aratat. L-am rugat pe Bogdan sa traga urgent pe dreapta si uite cum am prins un cadru de vis.

Inca o data s-a dovedit ca #luminamaiubeste si-i multumesc pentru asta !

Am ajuns exact la apusul soarelui la cetatea Enisala. Vis de locatie, vis de poze.

La hotel am ajuns in jur de ora 1.00 noaptea si am avut la dispozitie doar doua ore si jumatate sa ne odihnim, fiindca la ora 4.00 eram in picioare plecand spre plaja Corbu sa prindem rasaritul.

A fost unul cu nori la orizont, cum imi place mie ca sa fie cat mai spectaculos.

Urmatoarea destinatie era un camp de lavanda minunat aflat intre Negru Voda si Comana in jud.Constanta.

Daca tot nu am mai putut sa facem la Gradina de Lavanda de la Tiparesti-Prahova sedinta foto din ziua nuntii din cauza ploii, am zis sa nu ratam sezonul “mov” si sa facem un efort pentru a face fotografii superbe in lanul de lavanda.

Finalul sedintei foto ne-a prins pe plaja 2 Mai unde am incercat sa-i conving sa faca o baie in mare in costumele de miri, ca doar eram la trash the dress si rochia trebuie si ea udata un pic.

Da, am udat un pic rochia si gata…le-a ajuns. 🙂

Pentru ei a fost un efort fantastic acest maraton fotografic, pentru mine ceva normal. In mod sigur au uitat de oboseala la ora la care scriu acest articol si peste ani isi vor aminti cu placere de aceasta mini-aventura, privind la pozele frumoase pe care le-am facut impreuna.

Nu puteam sa incheiem sedinta foto pe litoral fara sa mancam probabil cele mai bune icre de crap si hamsii de pe litoral la Pescaria lui Matei.

Irina si Bogdan, va multumesc ca ati fost deschisi ideilor mele fotografice si sper ca v-a placut ce am realizat impreuna.

Multa fericire va doresc !


REZERVA DATA ACUM

REZERVA DATA ACUM

dsvfdsvgdsbvdsbgdbdfbdfb

S-AR PUTEA SA VA MAI PLACA SI: