Un peisaj dragut, o lumina buna, un el si o ea relaxati si voiosi..cam atat as avea eu nevoie pentru o sesiune foto save the date reusita.

Am avut, sa zic asa, destui ­čÖé miri in cariera mea de fotograf de nunta carora le-am facut aceasta sedinta foto inainte de nunta si de fiecare data a fost altfel.

De fapt acest lucru ma si atrage la acest tip de fotografie si anume varietatea subiectilor si a locatiilor in care se realizeaza fiecare cadru. Diversitatea este lucrul la care tin foarte mult in fotografiile mele, iar in conditii contrare sigur m-as plictisi si totul ar deveni rutina.

Cu Mirela si Adrian am ales muntele ca si zona in care sa realizam sesiunea foto, iar ca perioada luna lui florar.

Sa faci o sedinta foto de cuplu in luna mai, este ca si cand ai avea la dispozitie cel mai modern si dotat studio foto din lume. Totul prinde viata, culorile in jur sunt ireal de frumoase, nu este foarte cald, soarele lumineaza destul de ponderat si as putea continua la nesfarsit cu motivele…

Cei doi viitori miri au fost norocosi, odata pentru ca au ales o perioada din an excelenta pentru sedinta foto si a doua fiindca au avut parte de o lumina superba in zona montana unde, chiar daca nu prea a fost soare, norii prezenti pe cer au actionat ca un softbox natural.

In drumul nostru am gasit zone superbe, iar Mirela si Adrian s-au comportat excelent in fata camerei foto.

Pe langa rolul de acomodare si training care l-a avut sedinta foto save the date, a rezultat si o galerie foto destul de consistenta care le va ramane mirilor ca o amintire frumoasa in anii care vor veni.

Dar sa vedem ce am reusit impreuna !

Sedinta foto inainte de nunta | Mirela si Adrian | www.danielgritu.ro