Save the date cu Maria si Bogdan

Herastrau / Graffiti / Insula Lacul Morii / Linea closer to the moon

Sedinta foto cuplu primavara

O sedinta foto cuplu primavara, pomi infloriti, o sticla de vin, soare la apus, graffiti si un sarut la ora albastra deasupra Bucurestiului.

Cam asta am planuit eu pentru Maria si Bogdan care urmeaza sa-si uneasca destinele peste fix o luna.

Sunt un fotograf creativ, care cauta la fiecare sedinta foto sa aiba cadre si locatii originale.

De aceea ma implic maxim ca totul sa se desfasoare asa cum am gandit astfel incat la final, atat voi cat si eu sa exclamam satisfacuti “That`s a wrap !”. 🙂

Ca fotograf imi plac toate anotimpurile, dar primavara ma face sa zambesc de fiecare data si sa simt ca viata este frumoasa si ca trebuie traita la maxim.

Pe Maria si Bogdan i-am cunoscut direct la acest shooting.

De fapt acesta este si ideea acestei sedinte foto inainte de nunta, de a ne acomoda unii cu altii, de a intelege cum lucreaza fotograful pe care l-ati ales sa va documenteze nunta si de a va vedea pentru prima oara in pozele facute de el.

Cand am conceput planul sedintei foto, m-am gandit in primul rand la cadre facute in natura, fiindca perioada aceasta cu pomi infloriti este destul de scurta si trebuie fructificata la maxim.

Maria a completat acest cadru cu o paturica, o sticla de vin si cateva accesorii care sa intregeasca atmosfera romantica prin care urmau sa anunte prietenii ca data cand ei isi vor unii destinele este stabilita.

Mie imi plac maxim diminetile de primavara si initial am vrut sa incepem aceasta sedinta foto in zori de zi.

Insa temperaturile scazusera destul de mult in ultima vreme si nu dadeau semne de revenire, asa ca am hotarat sa facem pozele in a doua parte a zilei.

Am fost inspirat pentru ca dimineata, pe langa frig a fost si innorat, iar la ora shooting-ului ziceai ca este vara.

Iubesc lumina si este clar ca sentimentul este reciproc, fiindca de fiecare data cand am nevoie de ea, este acolo, prezenta la datorie. #luminamaiubeste 🙂

Puteam sa fac toata sedinta foto save the date doar in parcul Herastrau si toata lumea ar fi fost multumita fiindca deja aveam o gramada de cadre super, super. Dar pentru mine acestea sunt deja imagini obisnuite si din aceasta cauza caut tot timpul si altceva care sa aduca un element de originalitate fiecarei sedinte foto in parte.

Finalul il stiam… Fiindca visam demult sa fac o sesiune foto la Linea / closer to the moon, am pus mana pe telefon si am facut rezervare exact cu 30 de min inainte de apusul soarelui.

Imi doream mult sa vad apusul de pe acest rooftop, fiindca se vede superb, dar nu a fost sa fie datorita norilor de la orizont.

Dar nu-i problema ca mi-a mai ramas “ora albastra”, adica acel moment de dupa apusul soarelui, care in principiu tine cam o ora, cand atmosfera in jur este…ati ghicit ALBASTRA. 🙂

Problema mea era cum leg momentul fotografiilor romantice cu floricele pe campii din parcul Herastrau cu sedinta foto pe rooftop de la Linea.

Bai si mi-a venit ideea sa scriem pe pereti in stil graffiti numele lor si data nuntii, ca doar este o sedinta foto save the date.

Super idee a spus Maria. Ce sa zica si ea… 🙂

Locatia trebuie sa fie izolata si sa avem un zid gol pe care sa dam cu spray-ul. Mai potrivita scena decat pe Insula Lacul Morii nu cred ca exista.

Pe langa perete, am avut si arhitectura misto, si apa si apus de soare si subiecti open-mind. Ce sa-ti mai doresti ca fotograf ?

O zi de neuitat, cum dealtfel au fost toate sedintele facute de mine pana acum, fiindca asa imi doresc eu.

Dar nu este deajuns sa-mi doresc doar eu ci si subiectii mei, asa ca va multumesc si pe aceasta cale Maria si Bogdan ca ati dat curs sugestiilor mele.

Deja mi-ati spus ca va place ce a iesit si asta nu poate decat sa ma bucure.

Abia astept sa ne revedem la nunta !


REZERVA DATA ACUM

sesiune foto indragostiti primavara sedinta foto cuplu herastrau sedinta foto cuplu primavara sesiune foto indragostiti primavara sedinta foto cuplu primavara sesiune foto indragostiti primavara sedinta foto cuplu primavara herastrau sedinta foto cuplu primavara sesiune foto indragostiti primavara sedinta foto cuplu primavara sesiune foto indragostiti primavara

sesiune foto indragostiti primavara sedinta foto cuplu primavara sedinta foto cuplu primavara sesiune foto indragostiti primavara sedinta foto cuplu herastrau sedinta foto cuplu gradina japoneza herastrau sedinta foto cuplu primavara sedinta foto cuplu primavara

sesiune foto save the date graffiti insula lacul morii sesiune foto save the date graffiti insula lacul morii sesiune foto save the date graffiti insula lacul morii sesiune foto save the date graffiti insula lacul morii sedinta foto cuplu primavara graffiti lacul morii sedinta foto cuplu primavara graffiti lacul morii sedinta foto cuplu insula lacul morii sesiune foto save the date graffiti insula lacul morii sesiune foto save the date graffiti insula lacul morii sesiune foto save the date graffiti insula lacul morii sedinta foto cuplu primavara graffiti lacul morii sedinta foto cuplu primavara graffiti lacul morii

sesiune foto linea rooftop bucuresti sedinta foto cuplu primavara linea sesiune foto linea rooftop bucuresti sesiune foto linea rooftop bucuresti sedinta foto cuplu primavara linea sedinta foto cuplu primavara linea sesiune foto linea rooftop bucuresti sedinta foto cuplu primavara linea

S-ar putea sa va mai placa si: