Eric la un an | Primul tort

Sedinta foto smash the cake

 

“Little Man Eric” revine in forta in fata obiectivului la exact un an de la prima lui sedinta foto (link aici: sedinta foto nou nascut ), mai puternic, mai frumos si mai voios, cu ocazia implinirii “venerabilei” varste (ati ghicit) de un anisor.

Asa ca parintii sau pregatit cu un tort superb ca sa cinsteasca sufletelul familiei, primul din viata lui dealtfel.

Cat sunt mici, copiii fac si spun o gramada de lucruri trasnite si funny pe care odata cu trecerea anilor le uitam. Doar daca au fost surprinse foto sau video le putem revedea si simti ca si cand s-au intamplat ieri.

Asa ca nu ratati nici un moment important din viata puilor vostrii, scoateti smartphone-ul si puneti-l la treaba, iar daca doriti sa fiti alaturi de el in imagini si considerati ca singuri nu ajungeti la rezultatul scontat asa cum ati vazut voi pe net, apelati la un fotograf. 🙂

Dupa cum am mai spus si in prima postare, Anca si Emil sunt doi tineri parinti moderni, open-mind, asa ca nimic din ce se poarta aici sau in afara nu vor sa rateze in aceasta viata, in limita posibilitatilor, bineinteles !

Sedinta foto smash the cake ca multe altele este importata din occident si se refera exact la imortalizarea momentelor hazlii. Copilul aflat fata in fata cu primul lui tort reactioneaza, in general altfel decat normal, infruptandu-se din acesta cu manutele, piciorusele sau direct cu nasucul, pur si simplu distrugand-ul.

Eric al nostru a servit tortul cu toata fiinta lui si nici nu ne asteaptam la altceva, stiind cu cine avem de-a face.

Un moment distractiv, dulce si plin de culoare.

Aceasta sedinta foto la un an a mai avut si un alt scop si anume acela de a face un anuntul oficial. Incepand cu 2018, cam prin luna lui Prier, “Little Man Eric” va fi promovat la gradul de “Big Brother Eric” fiindca…fiindca…(ati ghicit si de data aceasta) va avea un fratzioooor !!! 🙂 🙂 🙂

Daca si urmatorul va fi la fel de energic si hazliu ca Eric (frumos nu mai spun ca nu are cum altfel 🙂 ), atunci va fi nebunie mare in familia lor.

Unii stiu sa faca doar baietii, altii numai fete(vezi subsemnatul), nah…sanatosi sa fie !

Copiii ne mentin tonusul ridicat, ne tin “in priza” cum se spune, ne dau un sens vietii, bineinteles ca ne si scot peri albi din cap, dar ce este frumos in viata se obtine doar cu munca si sacrificii.

La finalul sedintei foto care a avut loc intr-o superba zi de toamna, am decis sa iesim un pic in parc sa facem si cateva poze in natura, ca prea frumoase sunt culorile in aceasta perioada.

Abia astept sa ne revedem dragilor !