Din momentul in care am primit si vazut pozele (pe care le-a prelucrat extrem de rapid) am fost extrem de incantati si de impresionati. Nu prea stim pe care le alegem, asa de minunate sunt toate fotografiile. Suntem super incantati ca l-am avut ca fotograf pe Daniel. UAU. Daca cineva doreste poze de poveste (dar este dispus sa faca si efortul de a fi un model pentru asta) atunci il recomandam pe Daniel Gritu cu ochii inchisi! Il recomandam pentru absolut orice ocazie pentru ca noi ii dorim oricui sa aiba parte de un asemenea profesionalism si calitate in domeniul fotografic. Apreciem arta lui Daniel Gritu cu atat mai mult cu cat noi am cautat foarte multi fotografi pentru nunta si am vazut multe fotografii facute de multi fotografi care nu reusesc in aceeasi masura sa profite de locatia in care fac pozele si nici sa surprinda atata emotie in portete sau fețele subiectilor fotografiati. Multumim inca odata Daniel! Suntem super incantati si satisfacuti si super recunoscatori pentru intreaga munca efectuata.

Insa chiar inainte sa vedem pozele – chiar si numai din primele momente ale evenimentului am fost extrem de impresionati de munca, entuziasmul si energia lui Daniel Gritu. In primul rand se vede pe loc ca Daniel este extrem de serios si pasionat de fotografie. Are o creativitate incredibila. La fiecare poza reuseste nu doar sa surpinda cea mai buna ipostaza a subiectului fotografiat, dar si esenta si frumusetea contextului si a mediului in care fotografiaza subiectele (arhitectura, ambienta locului, specificitatea cadrului in care are loc sedinta foto). Daniel lucreza extrem de mult cu lumina existenta, ceea ce duce pozele la un cu totul alt nivel de artistic, reusind sa creeze o poveste – prin poze de poveste. El nu are nevoie sa prelucreze prea mult pozele (desi se vede clar ca este e un maestru la prelucrare post-productie) fiindca reuseste prin lumina pe care o foloseste sa creeze o atmosfera romantica, de vis. Daniel stie foarte, foarte bine sa ghideze modelul astfel incat sa ii surprinda cea mai buna latura, cel mai frumos zambet, cea mai magulitoare si expresiva ipostaza.

Ne-au uimit de la inceputul evenimentului nostru doua lucruri la Daniel: energia incredibila si versatilitatea lui. Energia si dedicatia sunt fabuloase, dar cel mai uimitor este faptul ca reusea sa se adapteze intr-o secunda la schimbarile de cadru si de lumina astfel incat chiar daca initial pornise pe o idee, daca aceasta nu functiona dintr-un motiv sau altul, o schimba pe parcurs in functie de subiect, lumina sau de ceea ce aparea in cadru, si reusea in final sa creeze niste fotografii incredibile in cu totul alte conditii fata de ceea ce planuise initial.

Toate aspectele profesionale ale lui Daniel Gritu ne determina sa il recomandam fara ezitare. Intr-un cuvant: Daca doriti poze minunate dar sunteti dispusi sa aveti rabdare si energie sa deveniti modele si sa urmati toate indicatiile lui Daniel (si sa va pregatiti bine, caci este nevoie de multa energie ca sa echivalati energia lui Daniel), atunci alegeti-l ca fotograf. Nu exista alegere mai buna si veti fi extrem de bucurosi de a fi facut aceasta alegere.

CLICK PE IMAGINE PENTRU GALERIA FOTO

Fotografii nunta Casino Sinaia