Sedinta foto dupa nunta la Paris

Andreea si Razvan | Noiembrie 2018

Andreea m-a anuntat cu doua saptamani inainte de nunta ca si-ar dori maxim sa faca sedinta foto dupa nunta la Paris, rapid, chiar a doua zi dupa nunta. Am crezut ca glumeste, dar… 🙂

Practic a fost cel mai rapid si indepartat trash the dress facut de mine in ultimii 10 ani de cand sunt fotograf nunta.

Pe Andreea si Razvan, cuplul open-mind, ii stim de la postarea cu nunta lor GALERIE FOTO AICI.

Aveam sa-i regasesc cu totul relaxati si plini de acel romantism nealterat de alte ganduri si probleme, asa cum se intampla de fapt la aceasta sedinta foto dupa nunta, impropriu denumita trash the dress daca nu are loc si distrugerea rochiei.

Ideea de baza este sa facem fotografiile acelea wow care nu se pot realiza in numar prea mare in ziua nuntii din lipsa de timp si/sau de locatii, imbracati in mire si mireasa, si nicidecum sa distrugem costumatia.

Revenind la Paris, eram pentru prima data in acest super-mega oras, fata in fata cu locatii bine cunoscute precum Turnul Eiffel, Champs de Mars, Piata Trocadero, Muzeul Luvru, Biserica Sacre Coeur, Place de la Concorde, Podul Alexandru al III-lea, Moulin Rouge.

Le vazusem doar la tv si/sau pe net. Cand am ajuns chiar langa ele, nu am simtit niciun fior sau emotie, nimic profund. Probabil ca stiam ca mai devreme sau mai tarziu urma sa am ocazia sa le am in fata obiectivului.

Probabil ca nu am avut timp sa simt prea mult farmecul lor, fiindca eu ca fotograf nunta trebuie sa raman tot timpul obiectiv si sa caut sa obtin intr-un timp foarte scurt, din punct de vedere fotografic,  maximum de la fiecare locatie in care se afla subiectii mei.

Ce sa mai, pentru un fotograf este raiul pe pamant o asemnea metropola. Timp sa ai si subiecti cu chef de poze. 🙂

Eu zic ca am reusit sa realizez cam 70% din ce mi-am propus in acest periplu parizian. S-ar fi putut mai mult, dar totusi mirii sunt si ei oameni, nu modele, si erau si nedormiti de 4 zile. 🙂

Finalul zilei ne-a prins in cartierul rosu din Pigalle unde am mai fotografiat pentru ultima oara rochia de mireasa exact ca in filmele cu Marilyn Monroe. 🙂

Cu siguranta voi mai reveni ca fotograf de nunta la Paris !