Fotografie de nunta

slide 1
fotografie de nunta
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
Fotografie de nunta | Daniel Gritu | Fotograf nunta
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Fotografie de nunta | Portofoliu Daniel Gritu Photography

“In fotografiile mele imi doresc sa aratati ca niste actori de cinema in filmul nuntii voastre !” – Daniel Gritu

Fotografia de nunta este poate cel mai complex tip de fotografie la acest moment, care de-a lungul timpului a capatat diferite nuante si valente.

O fotografie de nunta se refera la surprinderea unor stari, momente sau obiceiuri in stilul propriu al unui fotograf de nunta.

Ca si in alte ramuri ale fotografiei cu subiecti umani, atitudinea mirilor este foarte importanta in realizarea unor imagini de exceptie.

Fotograful face diferenta prin felul in care reuseste sa ii faca pe miri sa ii dea cel mai bun feed-back in fata camerei foto.

Pe langa caracterul jurnalistic al unei documentari foto la un eveniment de tip nunta, un fotograf de nunta trebuie sa detina cunostinte destul de bune de fotografie portret, fotografie de peisaj, fotografie de produs, fotografie fashion sau boudoir, editare, design, marketing, dar si valente in comunicare, leadership, strategie, psihologie, limbajul trupului si posing.

Alte calitati pe care un fotograf de nunta profesionist  trebuie sa le aiba pentru ca albumul nuntii sa fie unul de exceptie sunt descrise mai pe larg AICI.

Toate fotografiile faine pe care le vedeti pe acest SITE, inclusiv in portofoliul foto nunta de mai jos, sunt facute de mine in cadrul unor nunti reale cu miri din cadrul oamenilor de rand, care nu au avut nici o legatura cu activitatea de modeling, nu sunt actori, iar unii dintre acestia chiar nu au fost prea prieteni cu camera foto pana la nunta lor, fiindca:

In fotografiile mele imi doresc sa aratati ca niste actori de cinema in filmul nuntii voastre !

Imi place sa privesc si sa ma inspir de la cei mai buni fotografi de nunta din lume pe site-uri de profil, cum ar fi: FEARLESS, THIS IS REPORTAGEetc, dar tot ce vad acolo trec prin filtrul gandirii mele si fac adaptarea la nuntile din tara noastra. Imi place sa-mi imbogatesc cultura vizuala, dar prefer sa raman original in ceea ce fac, iar mare parte din cadrele mele sa fie unice.

Daca si voi sunteti porniti sa facem treaba buna si sa ne iasa fotografii altfel, wow sau oricum vreti sa le spuneti, va voi fi alaturi pas cu pas de-a lungul intregului eveniment si va promit ca toata stiinta si experienta mea acumulata din 2007 si pana in prezent ca fotograf nunta Daniel Gritu va fi focusata catre voi si nunta voastra pentru a va bucura in final de probabil cele mai tari fotografii de nunta pe care le puteati avea.

Important este sa fim pe aceeasi lungime de unda si sa va doriti cel putin la fel de mult ca mine sa facem treaba buna.

Va invit sa rasfoiti mai jos un best of fotografii de nunta by Daniel Gritu si daca va place ce vedeti, sa ma contactati pentru rezervare !

 

REZERVA DATA ACUM !

Contact

fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta fotografie de nunta

Pentru galeria foto nunta completa,

va rugam sa dati click

pe urmatoarea imagine:

galerie foto fotograf nunta