Cine are ocazia sa participe la o cununie civila in Breaza, va fi impresionat de arhitectura deosebita pe care o are locatia unde se desfasoara oficiul starii civile.  Dar mai presus de locatie sunt oamenii pe care ii am in fata camerei, iar Andreea si Razvan au tinut sa-mi demonstreze, ne-premeditat dealtfel, ca povestea lor de iubire inceputa acum 8 ani inca isi mai scrie prefata.

Cei doi protagonisti au ales sa-si uneasca destinele oficial in mijloc de iarna.  A fost o zi mohorata si destul de friguroasa, dar sincer nici nu am simtit acest disconfort atat timp cat subiectii mei radiau de fericire.

Au fost inconjurati de familie si prieteni numai unul si unul, sinceri si voiosi, asa cum sunt toti brezenii care i-am cunoscut pana acum.

La final, cand au iesit din cladirea unde s-a oficiat evenimentul, normal trebuiau sa porneasca tunurile de confetti, dar acestea s-au blocat. Nu s-a suparat nimeni, ba din contra, toata lumea a facut haz de acest moment. Si pana la urma nici nu a mai fost nevoie fiindca iarna s-a gandit sa ii rasplateasca, fiindca au avut incredere in ea, cu cativa fulgi de nea pe post de confetti.

Multa fericire le dorim celor doi si o viata cat mai frumoasa impreuna !

FOTOGRAFII DE LA ALTE CUNUNII CIVILE

Fotografii cununie civila in Breaza | Andreea si Razvan Fotografii cununie civila in Breaza | Andreea si Razvan Fotografii cununie civila in Breaza | Andreea si Razvan Fotografii cununie civila in Breaza | Andreea si Razvan Fotografii cununie civila in Breaza | Andreea si Razvan

ALTE CUNUNII CIVILE