Fotografii nunta Bucuresti

Cununie civila si religioasa in luna februarie

Sedinta foto nunta Marriott si Zexe Zahana

 

Multi se feresc sa faca nunta iarna !

Privind vremea de afara la inceput de Februarie, ii inteleg ! E frig, zapada, pe jos ud, etc. Dar cat vom sta noi afara in aceste conditii neprielnice ?

Daca ma gandesc putin, si la nuntile din anotimpul cald, in cam 80% din timpul alocat evenimentului, actiunea se intampla la interior.

De multe ori, se inchiriaza locatii pentru nunta care au si terasa exterioara sau un lac superb in apropiere, ca sa nu mai zic de aranjamente super faine, iar mirii nu au timp nici macar 15 minute sa mergem acolo sa facem cateva fotografii mai altfel din motive de lipsa de timp.

Si atunci de ce sa nu facem nunta iarna ?

Cand putem foarte frumos sa alegem una sau mai multe locatii superbe pentru sedinta foto nunta, bineinteles acoperite, in care sa realizam cateva fotografii pentru albumul nuntii, din acelea…”mai altfel” !

Da, stiu…este vorba de invitati, de vorbele din targ si mai ales de darul care se strange la nunta. Din pacate asta este !

Cine face nunta strict pentru ei ca si cuplu,  o nunta dupa sufletul lor in care sa se simta in primul rand ei bine, o fac oricand. Nu va trebuiesc multi invitati, doar cei mai buni amici cu care v-ati distrat de nenumarate ori pana acum si a iesit totul perfect. Daca vor ei sa va daruiasca la inceput de drum in vreun mod anume, o pot face fara sa se intrebe inainte sa vina la party: “cam cat mai merge…?”. In mod sigur ar veni mai relaxati si ar iesi o petrecere de neuitat.

Bianca si Eugen au fost cat se poate de hotarati in privinta aceasta cand m-au CONTACTAT :

Noi avem o nunta mica si dorim cateva fotografii nunta Bucuresti. Vrem in primul rand o sedinta foto in ziua nuntii la Marriott, dupa care vom avea cununia civila la sectorul 2  si cununia religioasa la Sf.Apostoli Petru si Pavel din Dristor. Vom avea si o mica masa cu familia si prietenii la restaurant Zexe Zahana din Dorobanti unde mai putem face cateva poze deosebite.

Drept pentru care am trecut la actiune !

S-AR PUTEA SA VA MAI PLACA SI…(apasa butonul)