Foto botez Palatul Stirbey Buftea

Iacob | Ziua botezului | Palatul Stirbey

Foto botez Palatul Stirbey

Ceremonie religioasa botez Bucuresti: Parohia Aparatorii Patriei Bucuresti

Locatie Petrecere botez langa Bucuresti: Palatul Stirbey Buftea

Fotograf botez: Daniel Gritu Photography

Ador evenimentele mici si cochete organizate de oameni faini care nu isi doresc altceva decat sa aiba o amintire superba din acea zi alaturi de cei mai dragi prieteni.

Nu stiu, dar cred ca sunt norocos, fiindca in marea lor majoritate subiectii mei sunt astfel de oameni.

Chiar de curand, pe la sfarsitul lunii ianuarie 2020, am avut ocazia sa fotografiez o familie atat de frumoasa incat probabil iar o sa-mi aud vorbe ca lucrez doar cu modele.

Cu ocazia botezului micutul lor Iacob venit pe lume in urma cu cinci luni, Cristina si Marius au ales sa marcheze fercitul moment printr-un mic party gazduit de Palatul Stirbey din Buftea.

Vorba aceea, un restaurant micut si dragut.

Pentru mine ca fotograf, locatia de botez ideala in care sa realizez cateva portrete de familie asa cum imi doresc.

Si avand in vedere ca nu erau prea multi invitati cu care sa se intretina, tanara familie a fost “super-responsive” la toate ideile mele fotografice.

Intr-un asemenea decor rupt din filme este si pacat sa nu iti faci timp pentru amintiri.

Practic, a fost unul din evenimentele acelea la care visez de fiecare data cand plec de acasa si in care imi pun toate sperantele sa iasa si mai bine decat toate cele pe care le-am avut pana atunci.

La ora la care fac aceasta postare, lumea intreaga este oprita in loc datorita unui inamic invizibil care face foarte multe victime printre oameni.

Suntem sfatuiti sau obligati sa pastram distanta sociala si sa stam cat mai mult in casa.

Evenimentele fericite ca acest botez sunt acum interzise tocmai pentru a preveni raspandirea acestui coronavirus ucigas.

Parca am intrat in filmul SF cu virusi pe care il urmaream la televizor si nu mai putem iesi.

Probabil va mai dura cateva luni pana cand lumea intreaga va incepe sa se puna in miscare.

Cu siguranta nu va mai fi la fel ca inainte, cel putin un timp, dar sunt ferm convins ca evenimentele micute de genul acestuia prezentata de mine astazi vor fi la mare cautare pe viitor si le astept cu drag.

Pana atunci va las in compania fotografiilor facute de mine si stati pe aproape pe blog-ul meu pentru multe alte postari frumoase, fiindca deocamdata nu mai mergem la evenimente, #stamacasa #darnudegeaba.

Enjoy !

Foto botez la Palatul Stirbey Foto botez la Palatul Stirbey Foto botez la Palatul Stirbey Foto botez la Palatul Stirbey Foto botez la Palatul Stirbey Foto botez la Palatul Stirbey Foto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul StirbeyFoto botez la Palatul Stirbey

REZERVA DATA ACUM

S-AR PUTEA SA VA MAI PLACA SI: