Fotografie botez Ploiesti | Sofia Maria | Biserica Sf. Pantelimon

Ceremonie religioasa botez Ploiesti: Biserica Sf. Pantelimon Ploiesti

Aranjament cristelnita: Antoni Flowers Events

Locatie Petrecere botez Ploiesti: Steak House No.16

Fotograf botez: Daniel Gritu Photography

Sofia Maria este numele pe care l-a primit astazi in fata lui Dumnezeu frumoasa bebelina de numai 4 luni, venita pe lume din dragoste, in ciuda vremurilor complicate pe care le traim.

Viata merge inainte si nu poate fi oprita de nimic atunci cand exista credinta si iubire.

Datorita restrictiilor impuse in aceasta perioada de pandemie, multe cupluri care urmau sa isi intemeieze o familie s-au adaptat si au facut mai intai cununia civila, dupa care a urmat in functie de circumstante botezul copilului, iar cand se va putea in viitorul apropiat, vor face si nunta mult visata.

Noi romanii suntem un popor cu un atasament ridicat fata de familie pe care o consideram un reper de stabilitate, o instituţie fundamentală pentru supravieţuirea individului şi reproducerea societăţii, păstrătoarea tradiţiilor şi a valorilor naţionale si cred ca nimic pe lumea aceasta nu ne va impiedica in continuare sa ne iubim, sa devenim sot si sotie, sa procream si sa ne crestem copiii si nepotii.

Si pentru mine este putin atipic sa cunosc viitorii miri la botezul fiicei lor, dar nu prea conteaza aceste aspecte atat timp cat sunt la fel de pregatit sa documentez fotografic momente fericite din viata voastra atat ca fotograf de botez sau fotograf de familie cat si ca fotograf de nunta.

Dupa acest preambul in care am descris putin situatia actuala si contextul in care se mai desfasoara evenimentele fericite din viata voastra, sa revenim la ziua botezului micutei Sofia Maria.

Pachetul foto de botez pe care il am eu contine o sedinta foto de familie la domiciliu care are loc in ziua botezului inainte cu doua ore de plecarea catre biserica, ceremonia religioasa de botez si eventual, daca acest lucru este posibil si se doreste, si cateva ore la petrecerea de botez.

La sedinta foto, Sofia s-a comportat admirabil si in limite normale, trecand prin toate starile unui bebelus sanatos, adica a dormit, a plans, a ras si spre final a facut si un pic de No1 pe noi ca nah, cine l-a pus pe fotograf sa solicite pampers-ul jos ? 🙂

Vechea si superba Biserica Sf. Pantelimon din Ploiesti ne-a intampinat cu o lumina divina venita prin ferestrele mari de la soarele primaveratic de afara, iar eu ca fotograf nu am putut decat sa multumesc lui Doamne Doamne pentru asa decor si sa-mi pun la bataie toata experienta si imaginatia mea pentru a crea cele mai frumoase fotografii de botez.

Parintii si nasii au vrut sa se asigure, atat prin decoratiuni cat si prin locatiile alese, ca micuta Sara Maria va avea parte de o zi a botezului cu adevarat speciala si de neuitat.

Dupa biserica, cei cativa invitati mai apropiati impreuna cu familia au marcat acest moment deosebit cu un pahar de sampanie si o felie de tort la Steak House No.16 Ploiesti .

Sa cresti mare si sanatoasa micuta Sofia si abia astept sa te revad la nunta parintilor tai !

PS: Pfff, nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa formulez asa ultima fraza, dar nah…astea`s vremurile ! 🙂

fotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiestifotografie botez ploiesti

REZERVA DATA ACUM

S-AR PUTEA SA VA MAI PLACA SI: