Save the date | Sorina si Daniel

Sedinta foto de logodna la Stana Tarle Sinaia

Sedinta foto cuplu Sinaia

“Trezeste-te impreuna cu mine la 6 dimineața când este încă întuneric și lumea încă doarme. Hai să mergem nicăieri și să cumpărăm cea mai aromată cafea pe care o putem găsi. Putem să o bem în mașină și să încercăm să ghicim aromele din gurile celuilalt. Hai să ne trezim la 6 dimineața doar pentru a privi lumea cum se trezeste. Hai să facem poze cu răsăritul roz, roșu și violet, să rămânem tăcuți cu universul până nu mai este. Când lumea se trezește și cerul va deveni albastru, ia-mă acasă și hai să ne culcăm. Să facem lucrurile in sens invers. Să facem lucrurile înainte, in dreapta, stânga sau în sus. Să trăim și să fim fericiți. Să trăim și să fim fericiți împreună.” – autor necunoscut

Acest citat reflecta pe deplin inceputul zilei in care am pornit la drum impreuna cu Sorina si Daniel spre o noua sedinta foto de cuplu in Sinaia.

Culmea este ca acest text l-am gasit pe net dupa ce a avut loc sesiune foto si am ramas uimit sa vad cat de bine se potriveste cu actiunea noastra.

Da, mi-ar fi placut sa stiu sa scriu atat de romantic precum a facut-o autorul (necunoscut de altfel).

Sunt in faza de invatacel pe aceasta latura.

In schimb, ador sa spun astfel de povesti romantice prin fotografiile pe care le realizez.

Si cand in fata obiectivului foto am un cuplu si o locatie pe masura, atunci sa urc la ora 7.00am de la cota 1400m la 1600m pe pante de 30-45 de grade, cu echipament de 15kg in spinare si fara sa am antrenament la activ, mi se pare floare la ureche.

Si uite asa, iata-ne ajunsi pe superba terasa a cabanei Stana Tarle de pe care se vede in toata splendoarea ei Valea Prahovei.

Ma bucur ca cei doi au ales aceasta locatie pentru sedinta foto save the date din cele cateva propuse de mine, fiindca li s-a potrivit perfect.

Cabanierul ne-a servit cu un ceai cald, perfect pentru a admira rasaritul bland al soarelui intr-o dimineata racoroasa de toamna.

Decorul si ambianta fiind setate perfect, sentimentele nu au intarziat sa apara in mod natural in fata camerei foto, asa cum imi doresc de fiecare data.

In trei ore eram deja gata si in drum spre casa.

Am fi stat mai mult fiindca acolo este un loc de unde nu-ti mai vine sa pleci, dar inainte de nunta cei doi au inca multe de pus la punct si orice minut conteaza.

Abia astept urmatoarea sedinta foto la cabana Stana Tarle, dar iarna, cu multa zapada si cu o mare de nori la picioare.

Deci fac o invitatie pe aceasta cale pentru cuplurile care se iubesc si care iubesc anotimpul alb: va astept la o sedinta foto de cuplu iarna la cabana Stana Tarle Sinaia.

Sorina si Daniel ati fost fantastici si abia astept sa ne revedem si la celelalte sedinte foto.

Fericire maxima va doresc !

REZERVA DATA ACUM

sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaiasedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaiasedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia sedinta foto de cuplu sinaia

REZERVA DATA ACUM

S-AR PUTEA SA VA MAI PLACA SI: